www.gpsdokter.com is een onderdeel van Storm discount.

Websites van Storm discount;

Het GPS trackers blog is tot leven geroepen als informatief portal voor eindegebruikers. Voor Storm discount ontstond de noodzaak om gestructureerd en eenvoudig informatie te verstrekken aan eindgebruikers. Informatie over de producten die worden verkocht via de website www.duizend.com. Veel vragen over tracker horloges zijn al eens eerder beantwoord en door het schrijven van artikelen ontstaat er een naslagwerk dat 24/7 geraadpleegd kan worden door geïnteresseerden. Ook de SeTracker handleiding is voor velen een uitkomst.

Op het GPS tracker blog worden deze producten vanuit commercieel oogpunt besproken.

Met als doel de consument juist te informeren, een gebruiksklaar product te bieden en de verkoop te bevorderen. Onze tracker zijn gebruiksklaar inclusief simkaart zodat u er gelijk mee aan de slag kunt. Daarnaast kunt het horloge dat u elders heeft aangeschaft bij ons laten repareren. Want in de praktijk blijkt dat 60 tot 80% van de trackers dat elders wordt aangeschaft niet correct te werken.  Met name ook vanuit Dagdeal, chinese websites, marktplaatsen deal sites etc.  Wij lossen dit graag voor u op.

Kortom, zoek u een horloge voor uw kind vanaf vier jaar waarmee u elkaar kunt bellen en / of u kind in de gaten kunt houden door de traceerfunctie via de setracker app. Dat bent u bij ons aan juiste adres.

Storm discount is ook uw partner voor de levering van kwaliteitsartikelen tegen zeer scherpe prijzen. Levering tegen deze scherpe prijzen is mogelijk doordat u direct inkoopt met het grootst mogelijke voordeel. Bij fabrikanten bedingen wij de hoogst mogelijke korting en daarnaast hebben wij geen hoge bedrijfskosten (door bv. een duur bedrijfspand of personeel). Dit voordeel ziet u dan ook direct terug in onze prijzen. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid staat bij Storm discount inmiddels ook al ruim 10 jaar hoog in het vaandel.

Storm Discount

B. Ruimschoot

Leopoldstraat 6 B

3031 SW  Rotterdam

The Netherlands

KVK 24381058

BTW NL1359.20.425.B01

Tel: 06 24228249

 

Meer informatie over Websites van Storm discount

storm-discount.com

duizend.com

bloemenenbows.com

mijngps.com

pets2track.com

pets2track.nl

gps2track.nl

kids2track.com

kids2track.nl

gps4me.nl

gps-horloges.nl

horlogetelefoonkind.nl

gpsvoorkinderen.nl

gpstrackerkat.nl

gpstrackerhond.nl

gpstracker-kind.nl

gpskids.be

gpskids.nl

kidstrack.nl

[kkstarratings]

gpsdokter.com-mini-gps-tracker-setracker-setracker2-setracker3-review-installatie
mini gps tracker setracker