X
    Categories: Pagina's

DF25 Telefoon Horloge GPS Tracker

Df25 Telefoon Horloge GPS Tracker blauw

DF25 Telefoon Horloge GPS LBS Tracker. Nieuwe modellen horloges. Voor kinderen en volwassenen.

Waarom een DF25 GPS horloge? Als kinderen buiten gaan spelen. Dan hou je natuurlijk ook graag een oogje in het zeil. En je wil natuurlijk ook dat je kinderen bereikbaar zijn. Dat kan met deze toffe gps horloge telefoon. Voor zowel kinderen en jong volwassenen. Want met deze kinderhorloges. Kun je ook bellen en gebeld worden. En er ook voor elkaar zijn in geval van nood. De vele opties maken het communiceren ook makkelijker. Een geruststellende gedachte omdat je ook op de kaart de locatie kan zien. Maar ook Realtime de positie opvragen. Met gebruik van de google maps kaart.

Df25 Telefoon Horloge GPS-Tracker inclusief installatie

De voordelen op een rij..

DF25 Telefoon Horloge

Touchscreen horloges. Zijn ook eenvoudig te bedienen.
Setracker App downloaden. Uit de Appstore of Google Playstore.
Nederlandse handleiding en App.
Instellen telefoonnummers en veilige zones
Meerdere stoere horloges tegelijkertijd met de app volgen.
Op meerdere telefoons de app installeren. En uw kind volgen.
Niet gebonden aan een abonnement. Of hoge prepaid kosten.
Start Bundel vijf euro en 50 mb ! incl.
Data slechts 1 ct per mb, ongeevenaard. Laat u elders niet tillen.
Prepaid simkaart. Plug & Play geïnstalleerd.

Gps tracker kinderhorloge Df25 belhorloge

DF25 Telefoon Horloge GPS Tracker

De specificaties op een rij. GPS horloge kind.
Led of IPS touch beeldscherm. Afhankelijk van het model
Positionering middels GPS/GPRS/WIFI
Het Lebara KPN netwerk wordt gebruikt
Realtime de GPS tracking positie opvragen op de kaart
Duidelijke handleiding. Voor de Setracker en / of Setracker 2 App.

Alle zeer betaalbare horloges die wij leveren zijn ook plug&play. En zijn ook voorzien van een prepaid simkaart. Inclusief Data tegen de laagste data tarieven (1 ct per mb). Een mooi gaaf horloge is ook de DF31G

In deze Blogpost ziet u overzichtelijk een vergelijking van de tien beste GPS smartwatches van 2019 – 2020

kinderhorloge Df25 gps horloge

DF25 Telefoon Horloge GPS

Een kinderhorloge is soms ook al geschikt vanaf een leeftijd van vier jaar. Dit is ook afhankelijk van het model. En de polsomvang van het kind. Onze stijlvolle GPS horloges zijn gebruiksklaar. En daarnaast ook nog eens goedkoper dan bij de concurrent. Voor een lagere prijs. Zijn onze schitterende horloges ook nog eens volledig geconfigureerd. Met lagere datakosten. Zonder abonnement. Of dure (her) aansluitkosten. Als u het horloge een tijd niet gebruik heeft. Ons advies. Zoek niet verder voor het perfecte GPS horloge. Voor uw kind, familie of ouderen. Daarnaast krijgt u ook goede ondersteuning. Ook na aankoop. Voor vragen over goede en degelijke GPS horloges. Voor kinderen en ouderen kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Het handigste is om contact op te nemen. Via whatsapp op 0624228249

Storm discount de beste keuze. voor een GPS horloge telefoon trackervoor kind en ouder. En natuurlijk ook voor honden en katten. Daarom kies je natuurlijk ook voor Storm discount. Neem bij vragen gerust contact op, dat kan ook heel snel via whatsapp. Bestel Nu ook tijdelijk voor slecht 69,95 !

Breng je stem uit !
" Bernhard Ruimschoot : @stormdiscount Bernhard Ruimschoot is de auteur van de artikelen op het Blog van www.mijngps.com Dit is een blog over gps-trackers en gps-horloges. En geeft ook uitleg over de werking van deze tracking devices. Door de vele vragen van geïnteresseerden. Ontstond ook de noodzaak om op een gestructureerde en eenvoudige manier informatie te verstrekken. De keuze voor u. En aanschaf van een GPS is hierdoor ook een stuk eenvoudiger en weloverwogen. Bespaar kosten door bij ons een gebruiksklaar product aan te schaffen die gebruik maakt van onze Nederlandse Server en App. Lage simkaart tarieven, goede service en aftersales. Staan garant voor tevreden klanten. Heeft u elders gekocht en werkt bv de Abeile, Amber360, Setracker, Asterium app etc niet. Niet getreurd Dan maken wij dit ook graag op afstand voor u in orde. Onze configuratie service is ongekend met honderden tevreden klanten. Neem gerust de gebruikershandleidingen door. Daar steekt u veel van op. Bij vragen, neem gerust contact op. Bij voorkeur via whatsapp op 0624228249. Ons blog heeft ook een commercieel oogpunt. De horloges en trackers worden verkocht via www.duizend.com."

Comments are closed.

This website uses cookies.