Wat een service van Duizend.com !

Wat een service van Duizend.com ! Heldere uitgebreide uitleg voor en zelfs ook nog ná de aanschaf. Nadat ik uren had getobd en gezocht over de werking van een eerdere impulsieve aankoop van een gps kinder horloge via een veilingsite, besloot ik deze man om advies te vragen.
Snel de retourzending op orde gemaakt voor de goedkopere horloges en direct bij duizend.com tot aanschaf overgegaan. ‘s Avonds besteld en de volgende ochtend lagen de twee volledig ingestelde horloges klaar! Hartelijk ontvangen en zelfs nog een uitgebreide mondelinge toelichting gehad!
Service blijft goed, via What’s App kun je makkelijk nog vragen blijven stellen.

Unieke en warme service!

Ik adviseer je zeker om bij duizend.com een gps kinderhorloge te bestellen!

Lees hierRecensies op Facebook

Gaby

Super service!

Via Aliexpress had ik een kids-gps-watch gekocht. Met geen mogelijkheid was deze te installeren. Ik zocht naar meer informatie op het web en belande bij mijngps.com. Via WhatsApp contact gelegd en de nodige informatie uitgewisseld. Na het aanschaffen van de setracker reparatie-, configuratie- en installatieservice (€ 17,50), heeft mijngps.com er alles aangedaan om het apparaatje aan de praat te krijgen. En met succes!

Vandaar even wat reclame :-)…

Tip voor alle anderen: koop er één via www.duizend.com/gps-horloge. Dan ben je voor hetzelfde geld klaar.

Mijn aanschaf via AliExpress was 26,00. Simkaartje 10,00. Hulp vanuit mijngps 17,50; totaal € 53,50. Nieuw en gebruiksklaar via duizend.com: € 49,95. Inclusief prima service!

Mark

Geweldige service!

Op de site van dit bedrijf zagen we een GPS pet tracker. Het was de kleinste en goedkoopste die ik op het internet kon vinden. En ook nog zonder maandelijks abonnement!

Omdat ik nog wat vragen had, heb ik het bedrijf gebeld. Ik werd keurig en uitgebreid te woord gestaan. Vervolgens hebben we het apparaatje besteld.
Supersnel en goedverzorgd werd het afgeleverd. Vervolgens wilden we er een extra oplader bij. Per What’s app kregen we een heel goed voorstel. Ook de oplader werd razendsnel bezorgd.

Bij dit bedrijf staat de service en de klantvriendelijkheid voorop.
Wij kunnen dit bedrijf dan ook bij iedereen aanbevelen!

Joke Duivestein

Service

Had een track en trace horloge elders voor mijn zoon gekocht. Een Q50 horloge, maar de stroom draadjes van de batterij waren los gegaan. Dit was natuurlijk een groot probleem. Niemand durfde het aan om deze te solderen. Maar deze man gaf aan wat het zou kosten als het zou lukken en als het niet zou lukken hoefde ik niks te betalen. Ik er naar toe en wat een priegel werk, maar deze man gaf niet op. Even bezig geweest maar ook gelukt. Mijn zoon en natuurlijk wij als ouders helemaal blij. En zo was het probleem met het horloge via deze man goed opgelost.

Doe hier je voordeel mee.

Ik raad deze man iedereen aan en staat iets wat je hebt niet op zijn site dan zou ik hem gewoon contacten en vragen of het mogelijk is.

Paulo

Geweldig geholpen!!

Super geholpen!!
In de middag een app gestuurd omdat het instellen van een gps horloge niet lukte.
Het horloge had ik overigens ergens anders gekocht, maar dat maakt voor de service niet uit.
Dezelfde dag nog via de app contact gehad om het probleem op te lossen.
Van te voren duidelijk geïnformeerd over de kans van slagen en na enige app-jes over en weer was het binnen no-time geregeld.
Zeer tevreden, maar het volgende horloge wordt wel bij duizend.com besteld zodat alles werkt bij ontvangst.

Martin

In een woord TOP

In een woord TOP. Zeer tevreden over de uitleg en de oplossing.

Tine

gps horloge kind

Wat een goede service. Alles is al voor je gedaan. Top gewoon.

Jan vd zandt

Gps horloge

Goede service en geholpen met de installatie en ook later altijd kunnen bellen voor hulp TOP. Zou iedereen aanraden om bij hem te bestellen. De na service is echt TOP

Denswil

Goed bereikbaar en zeer hulpvaardig.

Goed bereikbaar en zeer hulpvaardig. Tegen een kleine vergoeding goed geholpen met een storing tussen de app en het horloge. Mvg, een zeer tevreden klant.

Marloes

Ben enorm goed geholpen

Ben enorm geholpen nadat mijn gps horloge geen lokaties meer aangaf is het probleem opgelost.
Ook was het glasplaatje kapot en kon ik hier goedkoop een nieuwe kopen en vervangen.
Ben heel blij met de hulp en de snelle hulp .

Shirley

Top service!

Top service! Hij is 2 dagen bezig geweest om onze watch werkend te krijgen, maar niet opgegeven! En hij werkt!! Mijn dochter en ik zijn superblij!

Kristel

Betere hulp had ik niet kunnen krijgen

Betere hulp had ik niet kunnen krijgen bij het instaleren van mijn GPS kinderhorloge!

Jolanda de Roos

Vandaag ben ik goed geholpen!

Vandaag ben ik goed geholpen met mijn gps horloge die ik elders gekocht had. Op afstand is er gekeken wat het probleem was en is het opgelost. Geweldig!!

Astrid

Super bedankt voor de snelle hulp en service! 

Super bedankt voor de snelle hulp en service!
Horloge had ik ergens anders gekocht maar kon hem zelf niet installeren. ‘S ochtends gebeld en ‘s avonds was alles geregeld en GPS horloge klaar voor gebruik.
Had ik dit eerder geweten had ik alles meteen hier gekocht!

Sylvia

De app kon geen verbinding maken

Horloge elders gekocht (AliExpress) maar de app kon geen verbinding maken. Door Storm discount prima en snel op afstand verholpen. Helemaal top.

Peter

Zeer goede service!

Zeer goede service! Wij hebben een chinees gps horloge aangeschaft maar kregen het niet aan de praat met de sim kaart. Contact genomen met dit bedrijf per whatsapp en na 2 dagen was alles opgelost! Nogmaals hartelijk bedankt!

Sabine

Super geduldig persoon !

Super geduldig persoon die me heel goed heeft geholpen ‘t horloge wat niet bij hem was aangeschaft toch in te stellen en werkend te krijgen.

Miranda

Super deze service!

Super deze service! Snelle levering en prima bereikbaar voor vragen en ondersteuning na de aankoop. Zeer positief!

Fatima

Helemaal geweldig

Had weinig vertrouwen erin dat mijn gpshorloge nog werkend zou worden. Via buitenland aangeschaft en dacht al… goed koop is duurkoop maar dankzij de persoon die mij vanavond geholpen heeft werkt hij nu… Het duurde even… maar hij gaf niet op.. Nu kan ze morgen trots haar horloge om en mama bellen als er wat is.. Gps werkt nog niet mar dat fiksen we morgen. Zonder data kom je niet ver….wel aparte verkoop destijds om GPS horloge te verkopen via buitenlandse site en te vermelden dat je alleen belminuten moet hebben.. Maar voor nu…. Al helemaal blij met de belfunctie…. Top service met af en toe ook ef grapje tussendoor…

Ben je niet technisch… Dont worry…. Alles wordt voorgekauwd!! Dus heb je problems? Ik zeg app ze en dan mag je ook een mooie recensie schrijven?

Sandra

Snelle, professionele en vriendelijke service!!

GPS horloge gw300 (China) met Setracker app

Na aanschaf diverse instellingen geprobeerd in te stellen en te wijzigen met een T-mobile kaart. Dit lukte niet en via een forum in contact gekomen met dit adres.

Achteraf instellingen die ik zelf niet had kunnen wijzigen, zijn hier gewijzigd en heb een andere geactiveerde SIM kaart ontvangen. Topservice!

Geld dubbel en dwars waard, want de tijd die je er zelf mee bezig bent, als het al mogelijk is om het zelf in te stellen…

Snel, professioneel en vriendelijk: bedankt!

Afra

aankoop waterdicht gps horloge

In april dit jaar een waterdicht gps horloge aangeschaft bij duizend.com voor mijn dochter. Ben langsgegaan in Rotterdam en wat een prima uitleg kreeg ik daar alles was al gebruiksklaar. Perfect! Het horloge werkt nog steeds uitstekend we zijn er ontzettend blij mee.

Larry

Nooit verwacht dat mijn ouderen SOS polshorloge zou gaan werken!

Na vele pogingen door drie ervaren deskundigen en tweemaal hulp gevraagd bij AliExpress om mijn SOS polshorloge te installeren, heb ik ten einde raad op internet de site duizend.com gevonden. Deze eigenaar heeft aan mij de instelling onvermoeibaar tot een werkzaam resultaat geholpen.
Ik kan een ieder met installatie problemen van een smart watch dit bedrijf aanbevelen!
En dit alles voor 17,50 euro!

Frans Eising

Vanaf een afstand geholpen… En

Vanaf een afstand geholpen… En wat voor een afstand! Q50 van mijn dochter (elders aangeschaft) gaf steeds een vage melding ‘apparatuur online’ maar deed verder niks. Vanuit Maleisië op weg geholpen en nu werkt het.
Top!

Theo

Echt een top service!

Echt een top service!
2 trackers gekocht en deden het niet! Terug gestuurd en zou nagekeken worden maar ze kwamen de niet uit ( het bedrijf zelf die ze verkoopt!! ) contact gezocht met dit bedrijf en binnen 30 minuten werken beide trackers!
Was ze al 2 weken kwijt bij het bedrijf dat ze verkoopt!
Had dit eerder moeten doen!

Koop hier!! Of laat hier maken!!

Martijn

Het Q50 GPS horloge

Het Q50 GPS horloge dat mijn moeder voor mijn zoon had gekocht kreeg ik niet aan de praat. Als ik dingen toe wilde voegen in de setracker app slaat hij niks op en geeft hij “device is offline” aan. Ik krijg dus geen connectie tussen het horloge en de app.
In eerste instantie dacht ik dat het bedrijf waar ik het horloge gekocht ( vouchervandaag ) had en dit bedrijf (storm discount) met elkaar in verbinding stonden dus was verbouwereerd dat er 17,50 in rekening zou worden gebracht om het horloge aan de praat te krijgen. Zo eigenwijs als ik ben, ben ik eerst verder gaan zoeken en kwam ik er een maand later evengoed weer uit bij dit bedrijf. Alsnog 17,50 overgemaakt en binnen no-time was het horloge online en werkte alles naar behoren. Heel blij mee! Dus ik adviseer om niet zo eigenwijs als mij te zijn 🙂 Supersnelle Service.

Manon

Super Service.

Super service! Gps horloge via aliexpress gekregen , geen idee hoe dat ding geïnstalleerd moest worden en door deze super service binnen 30 min een werkende horloge

Sharina

Top Service

Snel en vakkundig geholpen met een GPS horloge. Een echte aanrader.

van spankeren

Super snelle TOP service!!

Zo blij! Een SE tracker voor mijn dochter besteld via een veilingsite en eenmaal binnengekomen kreeg ik het apparaat niet networking… Via Google was ik hier terecht gekomen en binnen no time na een paar whatsapp berichten deed de SE-tracker het! Terwijl ik de horloge dus ergens anders had gekocht, toch een super service! Mijn dochter blij, dus ik ook blij! Super super super bedankt voor uw snelle reageren en oplossen van het probleem.

Sjarai

Via deze website een gps

Via deze website een gps horloge aangeschaft voor mijn dochters. Binnen 2 dagen lag hij op de deurmat en het enige wat ik moest doen was de app op mijn telefoon installeren en mijn voorkeuren instellen. Hij werkte meteen en de service is top. Bij onduidelijkheden even geappt met Bernhard en binnen no time stuurt hij een reactie terug! Topservice! Ik adviseer iedereen om via deze website een aankoop te doen!

Marja

super service en erg vriendelijk

Had gps tracker gekocht begin dit jaar en maanden niet gebruikt blijkt dat dan je lebara sim kaartje verloopt ,dat wist ik niet , contact opgenomen met Bernhard en volgende dag nieuw lebara sim kaartje al in de bus en weer ingesteld op mijn tracker , echt super service , bedankt!!

Jos Meijer

Wij hadden een GPS-horloge besteld

Wij hadden een GPS-horloge besteld voor onze dochter, maar zelf iets fout gedaan waardoor de positiebepaling niet meer werkte.

Na eerst zelf te hebben getobd, toch maar contact gezocht met MijnGPS.com. Hadden we dat maar eerst gedaan! Bernhard heeft het probleem snel, adequaat en geduldig achterhaald én opgelost. En nog wat praktische tips gegeven en nagezonden. Noem het een positieve uitzondering op de regel tegenwoordig maar wat ons betreft krijgt hij een 10!

Hans Elshout

GEWELDIGE SERVICE. Storm discount

GEWELDIGE SERVICE.

Bernhard Ruimschoot heeft ons uitstekend geholpen, nadat ik zelf vast liep met het opnieuw installeren van De SeTracker op mijn nieuwe telefoon. Fijn en snel via WhatsApp. Zeer fijne en goede service.

Voor mij een vertrouwd adres.

Greetje de Jong

Greetje

Geweldige Klantenservice

Geweldige service. Nadat de SeTracker op mijn nieuwe telefoon geïnstalleerd moest worden had ik moeite met het wachtwoord. Na een berichtje naar Storm discount weer snel persoonlijk geholpen en probleem verholpen. Goed en snel opgelost via WhatsApp. inmiddels al twee horloge`s met gps van Stormdiscount. Al eerder ondervonden dat Bernhard snel en vakkundig eventuele “problemen” oplost.

Volgende keer weer Stormdiscount.

Klaas de Jong

Uitstekende service

GPS horloge voor onze dochter aangeschaft. Met veel enthousiasme aan de installatie begonnen. Maar we ontvingen telkens deze foutmelding. Apparatuur is nu Online

Met veel geduld heeft Bernhard Ruimschoot op afstand de horloge in de late uurtjes nog aan de praat gekregen.

Uitstekende service en zeker een aanrader.

Danny

Helemaal Top

GPS Horloge kind niet bij deze zaak gekocht
Stoute schoenen aangetrokken en een app gestuurd
gewoon binnen 5 minuten reactie en de persoon ging ermee aan de slag
Helemaal top
dit is hoe service bedoeld is

William Reigwein

Top service zelfs in de late avond

Mijn vrouw en ik bestelde een GPS horloge kids watch super mooi. Maar ik was aan het stoeien met dat ding en kreeg het niet voor elkaar. Tel nummers er niet in en de touch screen deed niks. Dus ik een APP bericht sturen om 23.15 en ja hoor ik werd netjes geholpen. En hij loste het probleem voor me op. Echt dat is pas service wat wij klanten willen. Je vraagt iets en het wordt opgelost ook al is het laat in de avond. Dus wij zijn echt Super blij. Wat een Topper ben je. Groetjes Uit Amsterdam

Rene

Super Service Duizend.com !!!

De recensies op deze site zijn echt waar.. De service is echt super, zeker omdat wij het GPS horloge elders hadden besteld. Bernhard vroeg een bescheiden bedrag om ons uit de spreekwoordelijke brand te helpen. Jammer genoeg had ik niet veel gezocht op internet naar een GPS horloge, want ik had het horloge natuurlijk liever direct bij Bernhard gekocht. Nogmaals Bernhard geeft echt een super service, en ja, zelfs ook ‘s avonds laat, Grote klasse!!! Tip: koop uw artikelen via www.duizend.com

Michel

Michel

Goede service en duidelijke uitleg van Duizend.com

Goede service en duidelijke uitleg van duizend.com Alles wordt stap voor stap uitgelegd tot het eindresultaat.

Hayat

Maanden geleden een kinder GPS horloge gekocht

Maanden geleden een kinder GPS horloge gekocht na contact met Storm Discount via Duizend.com Keurige levering, horloge was helemaal klaar voor gebruik. Super goede uitleg erbij. Inmiddels maken we al enkele maanden dagelijks gebruik van dit horloge. Het is een heel prettig horloge, de bijbehorende app werkt prima. Prima te bedienen, ook door een 5 jarige. De laatste weken liep ineens de batterij na enkele uren leeg, contact opgenomen (in het weekend ‘s avonds) via de mail, binnen een half uur antwoord, vervolgens direct app contact gehad. Na wat onderzoek (door Bernhard) heeft hij het horloge opnieuw ingesteld (er stonden enkele instellingen verkeerd, dit was mijn eigen fout en het juiste beltegoed geïnstalleerd, let op welke bundel je koopt – lees goed de instructie, dat had ik dus niet gedaan, want dat maakt dus verschil!) en daarna doet het horloge het weer als van ouds. Wat een keurige en super goede klantenservice, buiten reguliere openingstijden toch een heel persoonlijk, goed contact en perfecte hulp bij het probleem. Ik heb eerder al diverse mensen doorverwezen naar deze site, maar doe dat nu met nog veel meer plezier! Dit bedrijf weet hoe ze om moeten gaan met klanten en laten dat op een heel mooie manier zien!

Hanneke

Top!

Wat een top service voor GPS kinderhorloges ! En dat terwijl ik het horloge elders heb gekocht. Vrijwel direct reactie op de app en toch geholpen. Zelf was ik al dagen aan het zoeken naar een oplossing en kwam er niet uit. Nu was het met de gps installatie service zo opgelost. Heel fijn!

Marielle

Instellen SE track horloge gedaan in “no time”, www.duizend.com bedankt

Ik heb een horloge gekocht en kreeg helaas een onduidelijke handleiding. Na een geruime tijd bezig te zijn, een hoop frustratie en het proberen in te stellen van de horloge, ben ik naar een handleiding gaan zoeken op internet. Tijdens het zoeken kwam ik bij deze site terecht. Ik maar proberen op een zondag, nee heb ik ja kan ik krijgen. er werd gereageerd in “no time” en na wat informatie uitwisselen, deed alles het. Super service Zeker, omdat ik deze horloge hier niet gekocht heb.

K. Boet

SUPER Service GPS horloge voor kinderen !!!

Onze zoon heeft zijn gps horloge helaas bij een ander bedrijf gekocht (niet bij Storn discount). Na vele malen proberen lukte het maar niet om het horloge aan de praat te krijgen. Na een aantal keren met dit bedrijf gemaild te hebben, waren we nog niet verder gekomen. Via Google zoeken hierbij mijngps.com terecht gekomen en meteen een bericht gestuurd. Al snel krijg ik antwoord op mijn vraag en na wat handelingen werkte het horloge al. Erg blij met de goeie en zeer snelle service!!!!

Susan

Reparatieservice gps horloge op afstand gemaakt

Zonder het product hier te hebben aangeschaft heb ik toch een app gestuurd. Vrijwel direct een antwoord dat ze me kunnen en willen helpen! Echt een TOP service. Binnen No Time was het horloge of afstand gemaakt en het werkt. Dus geen gedoe met opsturen e.d. maar direct correct ingesteld. GPS Watch repair slechts 17,50

Nicole Houg
Recensies
4.9 (97.78%) 9 vote[s]

Overzicht Recencies GPS tracker Info.

 

Een kinderhorloge online kopen?

GPS Horloges voor kinderen of tieners. Koop je eenvoudig bij Storm discount. GPS horloges zijn er als analoge horloges. Digitale horloges en zijn in feite ook smartwatches. Bijgelevert is de gratis Setracker App. Als ouder kun je zien waar het kind zich bevind. Zowel het kind als de ouder kunnen elkaar ook bellen. Door vooraf ingestelde telefoonnummers. Wij hebben horloges beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen. De kinderhorloges zijn voordelig en hebben ook ratis verzending en snelle levering. Bij www.duizend.com vind je kinderhorloges met een siliconen band. Die ook goed past bij je kind. Wij hebben zowel stoere jongens horloges als meisjeshorloges.

duizend.com betrouwbaar

Als ouder wil je natuurlijk altijd het beste voor je kind.

De gps kinderhorloges zijn geschikt om mee buiten te spelen.

Het waterdichte GPS horloge is ook geschikt om mee te sporten of te zwemmen (zwemmen en douchen niet mogelijk)?

Mijn zoon heeft ook een kinderhorloge c.q. GPS horloge en is er erg blij mee. Hij zegt dat zijn vriendjes op school het ook horloge erg Cool vinden. Het horloge zit comfortabel om zijn pols. Zelf gebruik ik de horloge app. Setracker app om te kijken waar hij is. Bv. als we een dagje naar plaswijkpark of naar Blijdorp gaan. Maar ook bv in het kralingse bos naar de kinderboerderij is geen overbodige luxe om een GPS horloge om te doen. Het is prettig dat je je kind zo ook een stukje extra vrijheid kan geven. En je toch geen zorgen hoeft te maken over waar hij is.

Hoe maak je de beste keuze voor een GPS horloge?

Belangrijk is ook om te bedenken wat het doel is. Ga je bv wel eens gezellig met de hele familie en de kids naar het strand? Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maar een waterdicht horloge is dan geen overbodige luxe. Op het strand, zeker als het druk is. Kun je je kind makkelijk uit het oog verliezen. Kinderen hebben vaak ook niet door als ze spelen waar ze precies zijn. Ook op een drukke plaats kun je elkaar dan ook makkelijk kwijt raken. En zeker op zo'n onbekende omgeving kan dat een heel angstig gevoel geven. En niemand wil natuurlijk dat zijn kind spoorloos raakt. Of onvindbaar is. Met een gps tracker of gps smarwatch horloge. Kun je je koter dan toch nog eenvoudig traceren.

De voordelen van een GPS kinderhorloge

Het grote voordeel van deze wearables voor kinderen. Is dat je er ook mee kan bellen en gebeld kan worden. Je kind kan zelf ook actief gebruiken maken van het horloge. Bv door te bellen of de SOS-knop in te drukken als er een noodsituatie is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een (prepaid) simkaart. Met de ingebouwde GPS. Is het natuurlijk ook geweldig als je elkaar kunt terugvinden. Inmiddels is Setracker vertaald en kan gebruikt worden als Nederlandstalige APP.

Duizend.com ervaringen

Www.duizend.com verkoopt de beste smartwatches. Een gps smartwatch of smartphone is ook een leuk kado voor je kind. En als ouder heb je zo veel meer vrijheid doordat je eenvoudig contact kunt houden. Het volgende verjaardagskado ?

 

Schrijf hier uw recensie.

Recensie toevoegen. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de inhoud van de website. Of over de ontvangen service. Wij doen ook ons best om u ter dienst te zijn. Uw mening telt en wordt door ons zeker ook bijzonder op prijs gesteld.

gps-tracker-horloge-setracker-setracker2-setracker3
mini tracker horloge setracker