Het Ben 2G netwerk stopt gps horloge tracker telefoons zullen per 1 juni 2021 niet meer werken.

Er zijn naast T-Mobile zelf nog 3 aanbieders die ook gebruik maken van het T-Mobile netwerk. De telecomproviders Ben, Simpel en tevens Tele2. Ook deze maken gebruik van het 2g netwerk van T-mobile.

Ben 2G netwerk stopt

Ben 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart
Ben 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart configuratie

Provider Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Vanaf 1 juni 2021 hebben GPS horloge telefoons die alleen met een 2G-netwerk verbinding kunnen maken, geen bereik meer.

T-mobile 2G gps trackers en smartphones netwerk gaat stoppen.

Per 1 juni 2021 stopt T-Mobile Nederland definitief met het ondersteunen van 2G. Voor mobiele diensten voor consumenten. Vanaf dat moment kunnen ook klanten die een gps trackers of gps horloge hebben. En die alleen 2g ondersteunen ook niet meer bellen of het gps device tracken.

Wat zijn de gevolgen van het uitzetten van 2G voor gebruikers van T-Mobile simkaart ?

T-mobile 2G netwerk stopt

T-Mobile 2g stopt simkaart Kinder horloge met gps reparatieservice
T-Mobile 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart reparatieservice configuratie

Per 1 juni 2021 stopt T-Mobile definitief met het 2G netwerkt voor mobiele diensten voor consumenten. Vanaf dat moment kunnen ook devices zoals gps trackers of gps horloges die alleen 2g ondersteunen niet meer bellen en internet gebruiken. Daardoor is het gps device ook niet meer te tracken.

T-Mobile doekt onder het mom van innovatie het 2G netwerk op en zegt 2G vaarwel. Er zijn veel mensen die een T-mobile 2g simkaart in hun gps horloge of gps tracker gebruiken.
Heb je ook een gps horloge of gps tracker. Die enkel geschikt is voor een 2G-netwerk. Dan is ook deze na 1 juni 2021 niet langer te gebruiken. Dit in combinatie met je T-Mobile abonnement of PrePaid.

Met onze reparatie en configuratie services kunnen wij uw gps horloge of gps tracker opnieuw configureren.
Daarnaast kunnen wij ook een 2g simkaart leveren. Die tot ver in 2025 werkt op het 2g netwerk en waarbij de data slecht 1 ct per mb kost.

Simpel 2G netwerk stopt

Simpel 2g stopt Kinder horloge met gps Ben simkaart
Simpel 2g stopt Kinder horloge met gps simkaart Ben reparatieservice configuratie

Ook Provider Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Op 1 juni 2021 wordt het 2G-netwerk uitgeschakeld. En zal ook uw 2g gps tracker of 2g gps horloge met simkaart van Simpel niet meer werken. 2G GS horloges en GPS tracker kunt u dan niet meer gebruiken. In combinatie met je Simpel-abonnement.

Ben 2G netwerk

Tele2 gaat stoppen met ondersteuning van het 2G-netwerk. Wat merk ik als klant daarvan?
Als je een GPS horloge telefoon hebt die alleen geschikt is voor een 2G-netwerk. Dan kun je deze na 1 juni 2021 helaas niet meer gebruiken. In combinatie met een Tele2 abonnement.

Tele2 2G netwerk stopt

Tele2 2g simkaart stopt gps horloge tracker telefoon
Tele2 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart reparatieservice configuratie

Ga je hier iets van merken?
Het 2G-netwerk werd opgevolgd door het 3G-netwerk en 4G-netwerk. Als je een toestel of gps horloge hebt dat alleen geschikt is voor het 2G-netwerk. Kun je deze na 1 juni 2021. Niet meer gebruiken in combinatie met je Tele2-abonnement.

2G netwerk

Tele2 2G Netwerk Stopt.

Simpel 2G Netwerk Stopt.

T-mobile 2G Netwerk Stopt.

Heb jij een gps horloge dat alleen werkt met 2g ?

Met onze configuratie en reparatie service maken wij uw horloge weer in orde. Met een andere simkaart. Bij vragen het beste even een whatsapp sturen naar 0624228249 onder vermelding van configuratie service.