Storm Discount Server en App update

Storm Discount levert al jaren GPS Horloges voor Kinderen vanaf 39,95 Gebruiksklaar. Met onze eigen tracking server en app zijn we goed op weg naar een stabiele en veilige omgeving. In Nederland met dekking in heel Europa. Met onze Server en App in eigen beheer hebben wij de volledige controle. Zowel over de veiligheid van de Nederlandse server en App. Alsook de data en persoonlijke gegevens die wij verwerken.

Gps server ontwikkeling

Hoe letten wij op uw Privacy. Ieder ander aanbieder stuurt u een product toe dat u zelf nog dient te registreren met bv u email adres, persoonsgegevens, gebruikersnaam, telefoonnummer en meer gegevens. Daarmee legt u zelf al heel wat persoonlijke gegevens vast in de systemen van de verkoper. Ook dient u vaak zelf nog een Simkaart aan te schaffen die u dan zelf dient te registeren en te activeren wat hetzelfde effect heeft. Bij ons werkt het anders. Uw GPS tracker is namelijk gebruiksklaar gemaakt inclusief een account om in te loggen zonder dat uw gegevens zijn gebruikt . Zo zijn geen van uw Privacy gevoelige gegevens gekoppeld aan uw tracking account of geïnstalleerde simkaart. Hoe fijn is dat ?!!!

App Login Scherm

GPS App Tracking login Storm discount horloges
GPS App Tracking login Storm discount

Login Pagina. Een groot voordeel van onze App en Server is dat alle gegevens die voor het tracken nodig zijn al zijn verwerkt. Daar komen geen van uw persoonsgegevens bij aan te pas. De tracker wordt vooraf getest met een geactiveerde simkaart en volledig functionerend geleverd incl. 5 euro Lebara beltegoed prepaid Sim + 200 mb data. De Simkaart is reeds geplaatst en het gps horloge of tracker is daardoor gebruiksklaar. Hiermee wordt de werking  binnen Nederland  gegarandeerd en ondersteund op basis van de 2g dekkingskaart van KPN.

Gps trackers overzicht server locatie

Gps trackers overzicht app details horloges pet trackers server
Gps trackers overzicht app details horloges en pet trackers

In het buitenland (Europa) kunt u ook bellen en GPS tracken. Voor de werking van de tracking functie in het buitenland is geen garantie ivm dekkingsgebieden en 2g netwerken in het buitenland. Elders komt u deze informatie alleen in de kleine lettertjes tegen. In het buitenland hebben wij zeer goede testresultaten behaald met Lebara via het stabiele KPN netwerk. Met de door ons geconfigureerde gps trackers en bijgeleverde simkaart zijn de kosten slechts 1 ct per MB in Europa. Na aankoop ontvangt u het horloge en de inloggegevens die u nodig heeft nadat u de App geïnstalleerd heeft. Het account voor de App is vooraf al aangemaakt en uw horloge ID is geregistreerd op de Tracking server en wordt geleverd inclusief acces tot deze service. De App dient u eerst nog wel te installeren op uw telefoon.

Nederlandse-Server-en-Tracking-App-Data-EU-KPN-Netwerk-TLS-AES
Nederlandse Server en Tracking App Data 1 Cent per MB

Plattegrond Wifi Locatie

U ontvangt een gebruiksklaar product dat is geconfigureerd voor deze specifiek bijgeleverde Lebara simkaart. Dit betekent dat als u een andere simkaart wenst te gebruiken dat u dat dan voor aankoop dient aan te geven. Wij kunnen dan samen met u bekijken of dit mogelijk is. Overigens zijn de tarieven van Lebara ongeëvenaard en bieden een goede landelijke dekking via het KPN netwerk tegen veel lagere kosten. U controleert voor aankoop de Lebara 2G dekking via het KPN netwerk. In uw regio met de dekkingskaart van KPN door te klikken op deze link KPN dekkingskaart en 2G te selecteren. Zodat u kunt zien of er voldoende dekking is in uw gebied voor een goede gprs data verbinding. U kunt de Lebara tarieven het beste vooraf vergelijken met bv. KPN, Vodafone, T-mobile, Tele2, Simyo etc. U zult zien, wij hebben de beste telecom provider voor u gekozen tegen de laagste tarieven 1 ct/mb. Vergelijk nu snel…

Instellen telefoonboek GPS track app Ouders en kenissen familie
Instellen telefoonboek GPS track app Ouders en kennissen

Instellen Telefoonboek

Het prepaid telefoonnummer en het account voor gebruik van de Tracker wordt na aankoop aan u overgedragen. En u als gebruiker kan het password wijzigen voor alleengebruik. Indien u bij dit product binnen veertien dagen na ontvangst gebruik wenst te maken van uw retourrecht. Dan dient u rekening te houden met het volgende. Het betreffende telefoonnummer en Lebara simkaart t.w.v. vijf euro dat is geleverd bij uw gps tracker blijft uw eigendom en kan niet geretourneerd worden. Bij aankoop is de simkaart met 06 nummer namelijk geactiveerd waarbij de bonusperiode in gaat. Dit geldt eveneens voor de configuratie kosten die onderdeel maken van de productprijs (i.v.m testen tracker met uw simkaart, aanmaken account op de tracker server, testen verbinding tracker met de server en app etc). U kunt hier ook meer over teruglezen in de algemene voorwaarden.

 Tracking App Data 1 Cent per MB in EU KPN Netwerk
Server en Tracking App Data 1 Cent per MB in EU KPN Netwerk

Overzicht Trackers op Google Maps

Bij aankoop van het geconfigureerde kinderhorloge krijgt u de garantie dat de traceer functie direct werkt (aangezien dit vooraf al voor u getest is). Deze service, waarbij u direct het gps horloge kunt volgen nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek ! Deze service ontvangt u elders niet (of tegen forse meerprijs).

App Storm discount Telefoonboek instellen Gps horloge telefoon trackers
GPS App Storm discount Telefoonboek instellen horloge telefoon

Instellen Telefoonboek

Uw kunt naar wens SOS en telefoonboek nummers instellen. Dat is geen vereiste om te tracken en alleen nodig om gebruik te maken van de SOS knop. Of als u wilt dat degene die de tracker draagt u kan bellen.

GPS App password aanpassen horloge telefoon tracker belfunctie sos Storm Discount
GPS App password aanpassen horloge telefoon tracker belfunctie sos

Wijzigen Password

Voor uw eigen veiligheid past u na ontvangst het Password aan. Verander dit met regelmaat. Denk ook aan deze punten. Uw account gegevens niet te delen met anderen. Door Fictieve namen te gebruiken in de App bij registratie. Geen persoonsgegevens in te vullen in de app. Geen gegevens zoals het telefoonnummer of Imei nummer van de simkaart te delen. Met anderen waarvoor het niet strikt noodzakelijk is. Het horloge of tracker niet uit te lenen. Eigenlijk draait het natuurlijk ook grotendeels om gezond verstand. Als wij het hebben over privacy en veiligheid en uw eigen rol daarin. Zorg bv ook dat er een virusscanner op uw smartphone staat. Want u kan wel een beveiligde verbinding hebben. Maar als er een stevig virus op uw smartphone of je computer staat. Kan men natuurlijk ook makkelijker bij uw gegevens.

Historische Route Nederlandse Gps Horloge Tracking Server EU KPN Netwerk
Historische Route Nederlandse Gps Horloge Tracking Server en App

Opvragen Historische Route

Al onze gps horloge prijzen zijn inclusief de beste service, gratis verzending, incl simkaart en gebruiksklaar-service, de zogenoemde installatieservice. Deze Service waardoor het horloge al gebruiksklaar is zit al verwerkt in onze totaalprijs (Tien euro). Andere aanbieders bieden dergelijke gebruiksklaarservice ook aan. Maar alleen als extra optie. Elders betaald u dus naast onze lagere prijzen nog tot wel 29,95 euro EXTRA voor de installatie service, Connect service, plug and play installatie service, Service compleet, simkaart, verzendkosten etc. En veel hogere Bel en Data tarieven. Laat u dus niet foppen..