Smartwatches met gps vergeleken 2019

Hoog tijd dat er Smartwatches met gps vergeleken worden. Want veel ouders en ouderen zijn op zoek naar de juiste smartwatch. Voor hun Kind, familielid of ouder. In 2019 is er een ruim aanbod voor handig. Daardoor kan het ook lastig zijn om de juiste keuze te maken. Door onze jarenlange ervaring met Smartwatches, Gps horloges en GPS trackers. Kunnen wij het beste advies geven. Op ons Blog worden vele modellen besproken. En de vele functies zoals GPS, WIFI, LBS, AGPS, GPRS, SOS e.d. besproken en uitgelegd. Zo weet u ook direct voor welke toepassing ieder model het best te gebruiken is. Onze uitgebreide reviews, tests en gebruikerservaringen maakt dat u advies krijgt uit de eerste Hand. Wat komt er allemaal bij kijken en wat is belangrijk om rekening mee te houden. Wij leggen het u graag uit.

Smartwatch voor kinderen

In het overzicht is een verdeling gemaakt. Tussen Smartwatches voor kinderen met GPS. Smartwatches voor ouderen met GPS. En Gps trackers voor (huis)dieren zoals honden, katten en paarden.

Smartwatches met GPS voor kinderen Vette Kinderhorloges Spotgoedkoop Connect Touch en Go
Smartwatches met GPS voor kinderen Spotgoedkoop Connect Touch en Go

In ieder kolom in de vergelijkingstabel is een functie of service beschreven. Zodat ook eenvoudig is te zien welke functies of service bij het product of aankoop wordt geleverd. Tevens is ook in het overzicht te zien. Voor welke leeftijd de Smartwatch voor kinderen het meest geschikt is.

Omschrijving functies / services in het schematisch overzicht Smartwatches met gps vergeleken 2019.

Top 10 GPS Smartwatches voor kinderen

GPS Track. De GPS tracking functie houdt in. Dat het horloge of tracker ook aan de hand van GPS signalen buiten de locatie kan bepalen. : Lees hier meer over dit onderwerp.

LBS Track. De LBS tracking functie houdt in. Dat het horloge of tracker ook aan de hand van zendmasten van KPN buiten en binnen de locatie kan bepalen. Lees hier meer over dit onderwerp.

WIFI Track. De WIFI tracking functie houdt in. Dat het horloge of tracker ook aan de hand van Wifi signalen buiten en binnen de locatie kan bepalen. Lees hier meer over dit onderwerp.

Touch screen. Een aantal GPS horloges hebben een Touchscreen. De functies van het horloge kunnen dan via het beeldscherm bediend worden. Tevens staat de beelddiagonaal vermeld in Inches.

Smartwatches met gps vergeleken

Waterdicht. GPS horloges of GPS trackers kunnen waterdicht zijn. Dit is afhankelijk van de IP rating. IP65, IP67 In het overzicht staat dit ook vermeld. Ivm met de laadcontacten is het uit den boze om de tracker in water te gebruiken ivm corrosie.

SOS button. De SOS knop is een belangrijke functie die ook in geval van nood gebruikt wordt. In een noodsituatie wordt ook direct na het indrukken automatisch het noodnummer gebeld.

Display inch. De beelddiagonaal bepaalt hoe groot het beeldscherm is. Dit staat los van het feit of het beeldscherm touchscreen is geen touchscreen

Kleuren Watch. Ieder model horloge is ook leverbaar in één of meerdere kleuren. In de betreffende kolom staat dit ook vermeld. Uitvoeringen in de kleuren. Blauw, Geel, Roze Wit, Zwart, Donkerblauw, Wit-Rood, Wit-Blauw, Zwart-Rood.

Leeftijd vanaf. Bij iedere smartwatch met gps staat ook duidelijk vermeld vanaf welke leeftijd deze geschikt is. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan door een te klein GPS horloge of smartwatch tracker aan te schaffen.

Smartwatches vergeleken met GPS

Setracker App SSL. In deze kolom wordt aangegeven of de Smartwatch met GPS werkt. In combinatie met de Setracker app. Dit kan zowel Setracker, Setracker2 of Setracker3 zijn. Het betreft hier een gratis app. Ook in het gebruik voor historische tracking gegevens. En vele functies zoals. SOS nummers, telefoonboek, locatie tracking, voice berichten, stappenteller etc. Functies kunnen ook verschillen per smartwatch. Voor informatie over veiligheidsupdate lees dit recente artikel. SeTracker Security updates 2019 GPS kinderhorloges

Plug & Play 10 euro. Alle door ons geleverde smartwatches en trackers zijn gebruiksklaar. Dit betekend ook inclusief prepaid simkaart, testen en account registratie. De bekende Connect Touch & Go Service. Deze 10 euro zit al in de aanschafprijs verwerkt. Een GPS horloge of GPS tracker niet bij ons gekocht? Wij repareren direct op afstand voor 17,50 met onze Connect Touch & Go Service.  

Simkaart 5 euro + 50 mb. Als onze Smartwatches worden standaard ook geleverd met geïnstalleerde Prepaid simkaart. Direct al vijf euro beltegoed en vijftig MB data. Dat krijgt u nergens of ook slechts tegen meerprijs. Onze tarieven zijn ongeëvenaard. Tot wel 25x goedkoper voor data. En vele lagere prepaid belkosten bv in vergelijk met KPN.

GPS Data 1 ct/mb Laagste NL. Met slechts 1 ct/mb voor data. Bent u iedereen te slim af. Laat u elders niet verleiden door torenhoge tarieven.

Smartwatches vergeleken met GPS

Gratis verzenden + Track nr. De verzending is ook gratis. Un u ontvangt ook direct na verzending het tracking nummer. Eenvoudig uw bestelling volgen via de Post.nl tracking service. Voor 15:00 uur besteld is normaal gesproken ook dezelfde dag verzonden. En de volgende dag bezorgt.

Levering uit Voorraad. Wij leveren vele modellen uit voorraad. 100% zeker zijn dat een product op voorraad is ? Neem dan het beste direct even contact op. Via Telefoon, Whatsapp of mail.

Helpdesk Whatsapp <23:45 uur. Onze Whatsapp Helpdesk is iedere weekdag bereikbaar tot 23:45 uur. Zowel voor bestaande klanten als voor algemene of specifieke informatie voor nieuwe klanten. Ook reparatie van producten met communicatie problemen die niet bij ons gekocht zijn. Kunnen wij op afstand repareren met onze Connect Touch & Go Services.

Helpdesk telefoon <22:00 uur. Onze klantenservice Helpdesk is iedere weekdag telefonisch bereikbaar tot 22:00 uur. Zowel voor ondersteuning voor bestaande klanten. Als algemene of specifieke informatie voor nieuwe klanten. Ook voor producten met communicatie problemen die niet bij ons gekocht zijn. Kunnen wij op afstand repareren met onze Connect Touch & Go Services.  Neem contact op met onze servicedesk.

Prijs All inclusive. Alle getoonde prijzen zijn ook inclusief: Product prijs. Prepaid simkaart met beltegoed en data. Configuratie Smartwatch GPS tracker* Testen smartwatch. Aanmaken account telecom provider. Aanmaken Setracker account. Testen dataverbinding. En gratis verzending.

* De bekende Plug & Play service, installatie service, Connect Touch & Go. Ook wel genoemd gebruiksklaar service of Service compleet.

Bij vragen neem gerust contact op met whatsapp tel: 0624228249 of bel.