Torenhoge data en belkosten GPS kinderhorloge bezint eer u begint.

Waarschuwing data en belkosten GPS horloge telecom providers. Er zijn grote onderlinge verschillen tussen de data en belkosten van prepaid simkaarten. Bij het gebruik van GPS Tracker Telefoon horloges met Prepaid Simkaart zonder abonnement. Telecom providers hanteren ook hun eigen tarieven die onderling vaak enorm verschillen. Voor het gebruik van een GPS horloge voor kinderen of ouderen is het gebruik van gprs data en belminuten essentieel voor het gebruik van een GPS tracker. Het doel dat u voor ogen heeft bij de aanschaf van een GPS kinderhorloge is natuurlijk dat u A. het kind kan volgen. En B. met uw kind kunt bellen. Dat kan zowel zijn voor normaal contact om even door te geven waar je bent. Maar ook in geval van nood door middel van een SOS oproep. Veel consumenten beseffen zich niet. Dat er bij verschillende telecom aanbieders qua kosten een behoorlijk addertje onder het gras zit.

Waarschuwing Datakosten en Belminuten Gps horloges

Vandaag bespreken wij een onderbelicht onderdeel van het gebruik van GPS horloges voor kinderen en ouderen. Namelijk, toren hoge kosten voor data en belminuten. Na aanschaf van een horloge met GPS kunt u voor onverwacht hoge kosten komen te staan. Veel ouders beseffen zich dat ook niet. Want wat zijn eigenlijk de data kosten en belminuten per provider. Die u heeft na aanschaf van een Gpshorloge voor uw kind of kinderen. En vervolgens is de vraag dan. Hoe kan het beter maar vooral goedkoper.

Kosten Gps horloges belminuten en Data

Vergelijkt u eens de door ons gehanteerde tarieven voor GPS belminuten en GPS data. Let op dat u met de door ons geplaatste Prepaid Simkaarten voor slechts 1 cent per minuut van mobiel (het gps horloge) naar vaste nummers belt en 12 ct naar mobiel. Ook de data kost slechts 1 cent per mb. Kortom Data kost € 0,01 per MB en Bellen kost € 0,0020 per seconde. Gebruik in Nederland en in het buitenland (Europa).

Andere GPS aanbieders adviseren u o.a. prepaid simkaarten van KPN, Vodafone, T-mobile 0f One2mobile en doen u voorkomen dat deze tarieven heel voordelig zijn. Waarschuwing data en belkosten GPS horloge. Leest u even mee…

Datakosten GPS trackers en GPS Horloges die door ons worden geleverd: 

– Datakosten 1 ct per MB en 1ste maand gratis 50 mb data. 

– Belkosten 12 ct per minuut van Mobiel Gps naar 06 nummers (starttarief 12 ct)

– Belkosten Slechts 1 ct van Mobiel gps naar vast nummer in NL (starttarief 12 ct)

– Bij aankoop twee GPS horloges de eerste maand gratis onbeperkt onderling bellen* 

Tarieven GPS Simkaarten Telecom providers

Ook al zit u niet vast aan een Prepaid contract of abonnement, zonder onderstaande kosten kunt u het telefoon horloge met GPS natuurlijk niet gebruiken.

KPN PREPAID DATA : 15 ct per mb = 15 x zo duur per mb t.o.v.  de door ons geïnstalleerde simkaart Het reguliere beltarief is 0,30 per minuut !

VODAFONE PREPAID:  10 ct per mb (10 x zo duur per mb als de door ons geïnstalleerde simkaart)

TELE 2 PREPAID:  5 ct per mb (5 x zo duur per mb als de door ons geïnstalleerde simkaart)

T-MOBILE PREPAID:  5 ct per mb (5 x zo duur per mb als de door ons geïnstalleerde simkaart)

ONE2MOBILE PREPAID DATA : 15 ct per mb = 15 x zo duur per mb als de door ons geïnstalleerde simkaart Belminuten 0,0048 per seconde = 0,29 cent per minuut !

GPS horloge kopen bezint eer u begint

U kunt zich voorstellen dat u als ouder met kleine kinderen. Niet wil dat uw kind hoge telefoonkosten veroorzaakt. Helaas heeft u dat dan wel zelf veroorzaakt door een GPS horloge aan te schaffen waar een dergelijke Prepaid simkaart in zit. En waarbij u wel tot dertig cent per minuut betaald als uw kind of geliefde even naar u wil bellen. Laat u toch niet in het Ootje nemen beste mensen.

Waarschuwing data en belkosten GPS horloge

Waarschuwing data en belkosten GPS horloge telefoon prepaid telecom providers
Waarschuwing data en belkosten GPS horloge prepaid telecom providers

Perfect GPS horloge voor kinderen gevonden ?

Onze gps horloges maken ook gebruik van hetzelfde Stabiele KPN netwerk. Voor zowel Data en Belminuten voor een fractie van de kosten. Let op ! Los van onze veel lagere productprijzen. Wordt u zo elders naast een veel hogere product aanschafprijs. Voor een GPS horloge telefoon of Mini GPS Tracker. Bij de concurrent achteraf met deze veel hogere data en belkosten geconfronteerd. En daardoor Ook nog even subtiel een denkbeeldige poot uitgedraaid. Wie denkt u dat daar wijzer van wordt en welke bankrekening spekt u daarmee ?

Kiezen voor lage kosten GPS horloges

Rekent u ook naast onze lage prijzen ook nog even mee dat. Onze prijzen inclusief plug & play service zijn (gebruiksklaar). Inclusief geactiveerde simkaart met vijf euro beltegoed en 50 MB data. En er ook al gratis verzending in de prijzen van onze GPS horloges zijn verwerkt. Daarnaast is onze helpdesk ook eens dagelijks tot middernacht bereikbaar. Neemt u onze Waarschuwing data en belkosten GPS horloge ter harte ?

SeTracker ads kosten laag houden

De Setracker app is een Gratis app. De Se tracker ads maken het mogelijk dat de Se Tracker app gratis te gebruiken is. Evt kunt u tegen een kleine vergoeding via een in-app aankoop de advertenties afkopen. Of met af en toe een reclame de app gratis zonder kosten blijven gebruiken. Waak hiervoor bij andere aanbieders met andere Gps tracking apps en webplatform. Waarbij u na een jaar. Of na een periode van inactiviteit. Ineens verplicht bent tegen hoge kosten het gebruik van de app en het gps horloge te verlengen.

Onze voordelen aanschaf Gps Horloge kind

Wij zijn graag open en transparant over onze prijzen en service.

-Geen GPS login account dat vervalt als u het gps horloge een periode niet gebruikt heeft

-Niet achteraf nog extra kosten betalen voor de tracking server nadat u het gps horloge een jaar gebruikt heeft

-Geen extra kosten als u uw app account een tijd niet gebruik heeft

-Geen Torenhoge tarieven voor gps data en belminuten

-Prepaid simkaart waarbij u geen Maandbundel hoeft aan te schaffen

-Gps horloge of tracker zonder abonnement gebruiksklaar

-Top service via onze helpdesk iedere dag zeven dagen per week tot 23:45 uur

Vraagt u zich eens af waarom u in al die geweldige reviews, blogs en recensies op het internet. Over gps horloges voor kinderen en ouders niks leest. Over deze zeer hoge kosten en tarieven voor data en belminuten. Via verschillende blogs voor Ouders, Mama’s en Papa’s lees je van alles over Gps tracker winacties. Zonder echte transparantie en vergelijking over de kosten achteraf.  Als ouder wil je deze kosten toch ook juist beperken. Zo krijgen wij ook regelmatig vragen hierover. Over het opwaarderen van Prepaid simkaarten en data bundels. Van o.a. alleenstaande moeders of vaders en hoe het nu precies zit met deze kosten. Veel mensen hebben het nu eenmaal niet zo breed. En juist die mensen informeren wij er ook graag over hoe het ook veel goedkoper kan. Wij hebben met ons blog ook een commercieel oogmerk, maar dan wel in uw belang zo goedkoop mogelijk.

GPS IoT en M2M connectiviteit

Uw Gps horloge voor kinderen en ouderen maakt gebruik van het IoT principe. Door gegevens uit te wisselen tussen de app, de server en het horloge via het internet. Zo noemt men dit concept Internet of Things (IoT). Dit gebeurt via M2M zonder tussenkomst van personen. Of wel Machine too Machine. In dit geval communicatie tussen apparaat (gps horloge) en apparaat (Uw Smartphone en Gps tracking server).  Zo hopelijk weer wat geleerd.. Gooi die termen er eens uit op een feestje om indruk te maken. Alsof het gebruik van GPS devices met Smartphone app al niet lastig genoeg zijn zonder al deze ingewikkelde termen.

Waarschuwing belkosten en data GPS horloge

Servicedesk support klantenservice setup Setracker GPS horloge kind contact
Servicedesk Helpdesk support setup Setracker GPS horloge kind contact

Onze Service Support afdeling geeft u graag full service. Als u gebruikt maakt van onze Gps horloge installatie en herinstallatie services. Dit is slechts één van onze diensten. Onze technische kennis wordt gecombineerd met adequate service en persoonlijk contact in onze dienstverlening naar u toe. Wij helpen u graag ongeacht waar u het gps horloge of gps tracker gekocht heeft. Wij geven u daarnaast graag advies en ondersteuning bij de keuze van een Gps tracker horloge voor kinderen en volwassenen.