GPS horloge offline kind sale tracker en smartwatch  inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Offline Klik HierBeste deals Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Q50 smartwatch met GPS voor kinderen GPS-tracker

Q50 smartwatch met gps voor kinderen met GPS-tracker met Setracker App.

Het Q50 smartwatch horloge is een smartwatch met gps en beschikbaar in diverse uitvoeringen. Sinds april 2019 bieden wij het nieuwe Q50 Camo v2 gps horloge aan in twee camouflage kleuren. En is tevens een mini gps horloge voor kinderen. Met een enorme oplage een van de meest verkochte budget gps horloge tracker  uit China. Ondanks dat het Q50 model al een aantal jaren bestaat is het nog steeds erg populair. Wat veel mensen niet weten is dat er verschillende versies van in omloop zijn.

Zo bestaat er ook een uitgeklede versie van het budget model Q50 horloge waarbij er geen Sensor in de polsband zit (hierdoor is er geen registratie Alarm meer mogelijk als het kind het gps horloge afdoet). Normaal gesproken krijg je via de Setracker app een alarm als het horloge wordt afgedaan.

Gps horloge kind met handige functie

Waar je kind uithangt wil je natuurlijk ook graag weten. Zeker als ze tussen de drie en zeven jaar zijn wil je er goed zicht op houden. Het is niet eenvoudig je kind meer ruimte te geven. Veiligheid staat voorop en zeker op die leeftijd. De kleintjes gaan steeds meer ontdekken en hun grenzen verleggen. Dan is een pols horloge met gps en telefoon een mooie uitkomst. De GPS functie geeft de mogelijkheid om op de kaart te zien waar het kind is middels de setracker app.

Een paar jaar geleden was dit de beste gps smartphone voor jouw kind.  

Ook is er een Q50 smartwatch lcd gps horloge in omloop dat geen GPS horloge genoemd mag worden, maar wel onder die noemer verkocht wordt. Het betreffende type heeft alleen een LBS ontvanger en kan ook alleen de locatie van de zendmast van de telefonie waarnemen en weergeven. Hierdoor zit er vaak een enorme afwijking in de locatie op de kaart t.o.v. de daadwerkelijke positie. Dit zijn dan ook de modellen die tegen lagere prijzen verkocht worden via veilingsites of marktplaats advertenties, maar geen volwaardig product zijn.

gps horloge kind blauw telefoon met SOS knop
Q50 gps horloge blauw

Het blauwe q50 gps tracker horloge direct te dragen door zowel jongens als meisjes.

Q50 gps smartwatch horloge groen
Q50 gps horloge groen

Het Groene q50 gps tracker horloge direct te dragen door zowel jongens als meisjes.

kinderhorloge met GPS roze
Q50 gps horloge roze

Het Roze q50 gps tracker horloge kan worden gedragen door meisjes.

Q50 smartwatch voor kinderen met GPS-tracker

Specificaties
Locatiebepaling door middel van GPS en LBS
Met een tolerantie van 0 tot 30 meter
Locatiebepaling binnen door middel van LBS/UMTS
Met een tolerantie van tussen de  0 tot 500 meter
Voorzien van een SOS knop
Geofence elektronisch afzetgebied van minimaal 500 meter
Uitgerust met een alarm te gebruiken als wekker
Maximaal 10 telefoonnummers in het adresboek te zetten
Het horloge kan eveneens bellen en gebeld worden
De standby tijd is minimaal 48 tot 72 uur
Grootte van het LCD-scherm is 1 inch
Frequentie: GSM 850/900/1800/1900 MHz
GSM/GPS: mtk6261 ubx7020
Maakt gebruik van een micro SIM kaart (Inbegrepen)
Kleuren: wit, blauw, roze of groen

Q50 smartwatch gps tracker horloge diverse kleuren
Q50 smartwatch horloge

Q50 Gps horloge reparatie.

Het Q50 horloge is geen waterdicht horloge. IP65 betekent spatwaterdicht. Een paar druppels zijn dus geen probleem. Maar het horloge vijf seconde onder water en het is direct defect. De smartwatch werkt met de nieuwe setracker APP. Deze is zowel geschikt voor Samsung Android als Apple Ios. Ook kun je meerdere smartwatches onder hetzelfde account onder brengen. Hierdoor zie je verschillende horloges op de kaart in dezelfde app. De Smartphone kun je ook gebruiken om te bellen of gebeld te worden. Via de App krijg je veel informatie en bekijk je op de kaart de locatie van het kind. Met de tracking op 1 minuut kun je het horloge ook als sporthorloge gebruiken.

Problemen gps horloge.

Heeft u een q50 gps horloge en deze werkt niet. Bijvoorbeeld het model Q50, Q60, Q80, Q90, Y3, A3, G72 gps horloge. Veel mensen hebben een soortgelijk GPS tracker horloge gekocht via een marktplaats, veilingsite of bij een Chinese website en krijgen het vervolgens alsnog niet aan de praat.

Q50 horloge problemen.

Het komt zelfs voor dat Q50 smartwatch Gps horloges besteld worden. Waarvan achteraf blijkt dat ze helemaal niet geschikt zijn voor de Europese markt. Onwetend kopen deze mensen dan een gps horloge. En beseffen zich vaak niet dat er behoorlijk wat inzicht bij komt kijken om een gps horloge goed te laten werken. U kunt dit horloge door ons laten repareren voor 17,50 euro. Lees hier meer.

Q50 smartwatch met GPS voor kinderen GPS-tracker
5 (100%) 8 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.