GPS horloge offline kind sale tracker en smartwatch  inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Offline Klik HierBeste deals Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Geofence gps horloge tracker voor kinderen met SOS

Geofence gps tracker horloge instellen en gebruiken.

Zien waar je kind is. Onze gps kinderhorloges hebben een SOS knop. En gebruiken een Lebara prepaid Sim kaart. Geofence gps, Geo-fence, Geofence of Geofencing. Ook wel beveiligingszone genoemd. Is het plaatsen van een digitaal hek (digital fence) op een kaart. Het doel hiervan is om beter te kunnen monitoren. Of een gps tracker of gps horloge binnen een vooraf ingestelde Radius blijft. Eenvoudig gezegd kan de beheerder zien waar de tracker zich bevindt op de kaart. En ontvangt een melding als de gps tracker zich verplaatst naar een locatie buiten de vooraf ingestelde cirkel. De melding die wordt gegeven. Geofence alarm of Gps alarm. Kan vooraf worden ingesteld via de setracker app.

Se tracker Push bericht

Het is ook mogelijk om een push bericht te ontvangen op uw smartphone. Dan wordt er vanaf de Setracker server een push bericht gestuurd naar de Setracker app. Ook is het mogelijk om de gps tracker een SMS te laten versturen met een waarschuwing.

mini-gps-digitaal-hek-sos-tracker-smartwatch
Mini gps geofence

Geo fence gps zijn een handige manier om via de app de locatie binnen een bepaald gebied vast te leggen. Zo is de tracker goed te volgen en gaat er een alarm af wanneer gps trackers zich buiten de geofence zone verplaatst. Alerts over de bewegende objecten zijn mogelijk via push bericht of sms. De app werkt op meerdere telefoons. Onze gps trackers hebben allemaal deze functionaliteit.

Veiligheidszone-instellen-security-tracker-sos
Veiligheidszone instellen geofence

Beveiligingszones Radius Geofence gps

Setracker app geeft tevens de mogelijkheid om een Geofence radius in te stellen. Dit kan vanaf minimaal tweehonderd meter. Tot maximaal tweeduizend meter. Om  de beveiligingszone in te stellen. Klik je op de kaart nadat eerst de doorsnede van de cirkel is ingesteld. In het voorbeeld hier onder staat deze ingesteld op tweehonderd meter.

Om een nieuwe veiligheidszone in te stellen. Dien je eerst op verwijderen te klikken. Hierdoor wordt de ingestelde beveiligingszone verwijderd. En kan er indien gewenst een nieuwe safe-zone worden ingesteld.

Geo-fence-SeTracker-veiligheidszone-instellen-sms-app
Geo-fence SeTracker veiligheidszone
Hek-beveiligingszone-instellen-SeTracker-help
Geofence beveiligingszone

Geofence gps settings

Er zijn en aantal voorbeelden te benoemen. Waarbij het instellen van een Geofence echt bijdraagt aan een stukje bescherming en beveiliging. Ouders die een gps horloge kopen voor hun kind. Kunnen met het gebruik van een Geo-fence nog beter het gedrag van hun kind monitoren. Met name bij kleine kinderen. Als ouder wil je natuurlijk graag weten of je zoon of dochter zich aan de gemaakte afspraken houd. Hun wereld wordt tenslotte steeds groter. Als zo’n dreumes op zijn fietsje ineens tien straten verder is. Dan ben je toch wel blij als je dat meekrijgt via een alarm op je telefoon. Dit is eenvoudig te realiseren met een gps horloge of gps tracker. Door via de Setracker app een Geofence in te stellen. Van bijvoorbeeld vijfhonderd meter.

Geofence gps tracker-settings-sos
Geofence gps tracker

Geofence gps tracking

Tevens word Geofencing ook toegepast bij allerlei voertuigen. Zoals auto’s, motors en fietsen. Op deze manier kan met voertuigen en goederen ook beschermen tegen diefstal. Maar bijvoorbeeld ook bij bagage. Of het in de gaten houden van huisdieren. Naast Geofencing is Real-time tracking op de kaart ook mogelijk. Door op de kaart het icoontje update aan te klikken. Op deze manier kun je zodra er een Geo-fence alarm binnen komt. Op je smartphone altijd direct realtime de locatie of positie opvragen. Het grote voordeel bij een GPS horloge is tevens dat je elkaar kunt bellen. Hierdoor is bijzonder snel concreet contact mogelijk. Al met al is gps tracking een prachtige uitvinding.

Safezone-setracker-account-kaart-instellen-sms-app
Geofence setracker kaart
Instellen-SeTracker-veiligheidszone-gps-sms-app
Geo-fence SeTracker veiligheidszone
veiligheidszones-setracker-sos-tracking-kaart-locatie
Geofence setracker app

 

Geofence gps horloge tracker voor kinderen met SOS
5 (100%) 4 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.