GPS horloge offline kind sale tracker en smartwatch  inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Offline Klik HierBeste deals Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Mini GPS tracker licht en compact 2020 Kado Tip !

Mini GPS tracker kiezen en kopen

De Mini GPS tracker is niet alleen maar te gebruiken voor uw kind. Ook huisdieren zoals uw hond of kat passen perfect bij dit GPS volgsysteem. Door gebruik te maken van de optioneel bij geleverde halsband met gps houder. Deze super kleine mini gsm tracker is een multifunctioneel volgsysteem. Met volwaardige opties voor het traceren en volgen van objecten. Het uiterst compacte formaat van deze track en trace gps tracker zorgt er voor dat deze ongezien zijn dienst kan doen. Lees hier meer over gebruikers ervaringen.

Mini GPS tracker sim kaart

De functionaliteit van de tracker werkt op basis GPS signalen. Door posities van GPS satellieten. Aan de hand van deze signalen en door deze te combineren, weet de mini gps tracker zijn positie te bepalen. Deze positie bepaling is relatief nauwkeurig. Dit kan wel oplopen tot vijf meter nauwkeurig. Via een stabiel gsm netwerk zoals KPN via Lebara worden deze posities via gsm gprs doorgegeven aan de track trace server. Via de App kan dan gps tracking plaatsvinden. Tevens kan men een vooraf ingestelde zone of geo-fence instellen om te bepalen dat het object de vooraf ingestelde zone niet verlaat.

Mini GPS tracker kleinste volgsysteem

Het kleine apparaat werkt via gprs. Ook kan er contact gelegd worden via gsm. Tracking is ook mogelijk via de bijgeleverde app. Door het gebruik van Google maps kunt u uw kind of huisdier ook eenvoudig volgen op de kaart via de app. Het is een goede manier om de locatie te bepalen van hetgeen u dierbaar is. Tevens heeft het apparaatje een SOS alarm button waardoor snel contact gelegd kan worden. De SOS knop is een handige functie.

Gps-tracker-halsband-voor-poes-en-hond-setracker-app-kopen-duizend.com
Gps tracker halsband voor poes en hond kopen

Veel aanbieders spreken over kleinste gps tracker op de markt. Slaat u de specificaties er maar eens op na.

De compacte omvang zorgt er ook voor dat u de tracker kunt gebruiken voor veel toepassingen. O.a. voor het traceren en volgen van dieren, kinderen, volwassenen, ouderen, auto, boot, brommer, motor, scooter. Met de gratis bijgeleverde app kunt u uw gps tracker tevens eenvoudig realtime volgen.

Functies Mini GPS tracker

Geofence.
Alarm.
SOS knop.
Volgen op de kaart.
Historische route opvragen.
Update interval instellen.
Gps tracker uitzetten met de APP (remote shutdown).

Mini GPS tracker kosten

Met de bijgeleverde Simkaart met beltegoed en data kunt ook u voor een bijzonder laag bedrag uw tracker volgen. Gemiddelde kosten 1,65 euro per maand voor het gebruik van data.  Perfect om op een zeer voordelige manier te tracken. Er zijn ook andere volgsystemen die werken met zeer dure Prepaid kosten of abonnementen (tot wel 450% duurder per maand). Nadelige dure Prepaid kosten of abonnementen zijn o.a. te vinden bij Tractive, Weenect, ipet, anytracking, gpsbird, tksystems, tkstar. Waarschuwing, deze hoge maandelijkse kosten zijn ook daadwerkelijk niet nodig. Voor 1,50 per maand zit u gewoon op de eerste rij met goede GPS locatie resultaten.

Mini GPS tracker

De kleinste gps tracker sms sim simkaart tegen de laagste tarieven.

Let op: gezien de kleine afmetingen ( het kleine formaat) van de GPS tracker (49x33x15mm) en het bijzonder lage gewicht (22 gram) is deze tracker ook geschikt voor kleine honden en katten.

Het-Kleinste-volgsysteem-voor-poezen-katten-honden-halsband-geen-abbonement
Kleinste gps tracker voor poezen katten honden halsband zonder abbonement
Mini-GPS-tracker-Geschikt-voor-katten-poezen-honden-dieren-bagage-prepaid-simkaart
Mini GPS tracker Geschikt voor katten poezen honden dieren kinderen bagage
Kleinste-volg-systeem-prepaid-simkaart-sos-app-kind-bagage-auto-huisdier-mijngps.com
Mini GPS tracker simkaart zonder abonement

Hoe handig is het gebruik van een Mini GPS Tracker.

Op een eenvoudige manier uw kind, kat of hond terugvinden ? Nu is dit ook mogelijk met deze uitermate kleine gps tracker. Met de meegeleverde Lebara simkaart inclusief beltegoed en data. Het stabiele KPN netwerk zorgt voor een stabiel gprs signaal waardoor de tracker online blijft. Hierdoor kunt u ook zien waar de tracker zich bevindt. En zo ook datgene wat u lief is snel terugvinden. Voor kinderen en volwassenen is er ook een keycord beschikbaar om de gps-tracker te dragen. Voor huisdieren maakt u de keuze voor de GPS tracker die u kunt plaatsen in de houder die is verwerkt in de halsband. Doordat de GPS tracker klein is en ook onderdeel van de halsband merkt uw huisdier niet dat hij / zij deze bij zich draagt.

mini gps tracker kind ouders kleinste beste goedkoopste tracker
Mini gps tracker kind ouder ketting keycord

Mini GPS Tracker Gebruiksklaar geleverd!

Bij aankoop van de geconfigureerde mini Gps tracker krijgt u de garantie dat de traceerfunctie direct werkt (aangezien dit vooraf al voor u getest is). Deze service, waarbij u direct de GPS tracker kunt volgen nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek ! Deze service ontvangt u elders niet (of tegen zeer forse meerprijs).

De tracker wordt volledig gebruiksklaar geleverd en omvat de volgende werkzaamheden.
De prepaid Lebara simkaart met telefoonnummer wordt ook geactiveerd.
Simkaart pincode vrij maken.
Plaatsen en testen simkaart in de mini tracker.
Aanmaken account op de server en registratie van uw Mini gps tracker.
Het account voor gebruik van SE Tracker wordt na aankoop ook aan u overgedragen en u als gebruiker kan ook het password wijzigen voor alleengebruik.
Eveneens wordt het betreffende telefoonnummer en simkaart uw eigendom (kan niet geretourneerd worden).
Testen van correcte werking zodat u direct na installatie van de App op uw Smartwatch een werkend GPS horloge heeft.
Lifetime access tot de SE Tracker service en APP.
Ook Inclusief verzendkosten verpakken en verzending.

Onze scherpe prijs is inclusief bovenstaande werkzaamheden die wij voor u uitvoeren;

Mini GPS Tracker Keuze uit drie Kleuren Tracking Device

Mini tracker GPS Blauw

Tracker GPS mini Zwart

De Mini GPS tracker Wit

Mini-pet-tracer-pup-hond-kitten-kat-poes-simkaart-app-volgen-duizend.com
Mini pet tracker voor pup hond kitten kat poes
Mini-gps-tracker-ideaal-kind-kopen-simkaart-kpn-lebara-vodafone-tmobile-prijs
Mini gps-tracker kind kopen met prepaid simkaart
Zeer-kleine-gps-tracker-voor-pup-hond-kitten-kat-poes-gps-simkaart-app-volgen-kado
Kleine gps tracker voor pup hond kitten kat poes met gps

Veiligheid Gps horloge en Gps tracker

Alle GPS horloges en GPS trackers zijn vooraf doon ons voor u geconfigureerd. Het configuratie password van het gps horloge is vooraf aangepast. Daardoor is het voor onbevoegden niet mogelijk is om via SMS een wijziging in de configuratie van het gps horloge of GPS tracker door te voeren. Door het wijzigen van het configuratie password is het voor onbevoegden ook niet meer mogelijk om gegevens en instellingen via SMS uit te lezen. Overigens is het uitlezen of wijzigen van de configuratie alleen mogelijk als 06nummer bekend is bij de onbevoegde. Aangezien onze horloges niet meer voorzien zijn van het standaard password is dit bij de door ons geleverde horloges niet meer mogelijk. Tevens is het bij de door ons geleverde horloges niet mogelijk om via het fysieke gps horloge het Imei nummer of de registratie code te achterhalen (aan de hand van stickers).

LET OP ! Bovenstaande geld dus ook alleen voor de gps horloges tracker die door ons worden geleverd. U kunt er ook van uit gaan dat dergelijke maatregelen niet zijn doorgevoerd door andere bedrijven of aanbieders die geen kant en klaar gebruiksklaar gps horloge leveren (inclusief server login gegevens). Dit aangezien u het gps horloge dan nog steeds zelf dient te registreren met een registratie code. Deze horloges maken tevens gebruik  van een standaard configuratie password dat ook voor onbevoegden en hackers algemeen bekend is.

Gratis verzending

Binnen Nederland geen verzendkosten voor verzending met tracking nummer voor onze GPS horloges en GPS trackers. Afhalen is na afspraak ook mogelijk.

Mini GPS Tracker. Kleinste GPS tracker kopen

Dit mini volgsysteem is de ultieme manier om ook datgene dat waarde voor u heeft in de gaten te houden. De mini gps tracker is tevens correct geconfigureerd om met de bijgeleverde simkaart te werken. Hierdoor is het mogelijk voor minder dan 1,50 per maand via de setracker app de gps tracker mini te volgen. Het trackings systeem heeft ook de functies van een Navigatiesysteem en Activity tracker met gebruik van uw smartphone. De mini gps tracker werkte prima in testen als trackingsysteem. Wij zien u dan ook graag tegemoet als tevreden klant.

Onze Conclusie

Deze gps tracker maakt vernuftig gebruik van het GPS netwerk. Waarbij de uitgezonden radiogolven door de Tracker gps mini worden opgevangen. En door middel van deze coördinaten wordt de locatie getoond op de kaart. Als gebruiksklaar product is het niet nodig om de tracker zelf te installeren.  Met de uitgebreide online Nederlandse handleiding zijn bv de SOS nummers of Geo-fence (veilige zone) eenvoudig in te stellen. De mini gps tracker is eenvoudig te traceren. Live tracking op de kaart is mogelijk met de bijgeleverde app.

Een bijzonder scherpe prijs voor zo’n vernuftig klein apparaatje. En met 22 gram zelfs geschikt om te gebruiken met een drone. Een zeer klein en compacte tracker. De kleinste mini gps tracker. Ook kunt u de tracker meegeven aan u dochter, zoon, opa of oma. En dat ook nog eens zonder abonnement.  Met de bijgeleverde prepaid simkaart is er voldoende saldo om de eerste dertig dagen  te tracken. Na opwaarderen van de prepaid simkaart komen de kosten uit op ongeveer 1,50 per maand.

De voordelen

Een groot voordeel is dat er een Lebara simkaart bijgeleverd wordt. De tracker is al geconfigureerd en getest voor het gebruik met de Tracker mini gps. Hierdoor hoef je niet zelf op pad om een geschikt Sim-kaart uit te zoeken en de pincode er af te halen. Met de Lebara simkaart wordt de werking binnen Nederland via het KPN netwerk gegarandeerd.  Ook als uw poes of kat 10, 20, 50 of 100 kilometer verderop is kunt u de locatie eenvoudig zien op de kaart.

U kunt van ons goede service verwachten en onze klantenservice staat klaar om u productondersteuning te geven voor de producten die u heeft aangeschaft. Dat kan zowel via Whatsapp, telefoon en email. Met de mobiele telefoon of smartphone ook eenvoudig via de app de locatie opvragen. Nu kopen bij Storm discount tegen een ongekend scherpe prijs..

Kadotip voor verjaardag Of natuurlijk ook gewoon voor uzelf. Levering uit voorraad. Hier bestellen.

Mini GPS tracker licht en compact 2020 Kado Tip !
4.7 (94.29%) 14 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.