GPS horloge offline kind sale tracker en smartwatch  inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Offline Klik HierBeste deals Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Hoe werkt Positionering bij een GPS Horloge!

Hoe zit het nu precies met GPS LBS WIFI Tracking.  Wat zijn de verschillende manieren waarop tracking plaatsvindt.

Afhankelijk van het type gps horloge / gps tracker. Zijn er drie manieren waarop tracking plaatsvindt.

LBS location based service

Hierbij wordt de positie bepaald aan de hand van de zendmast van de Telecom provider bv. KPN

LBS positioning is niet erg accuraat. Er kan soms ook wel 1000 meter of meer afstand zijn. Tussen de positie van het gps horloge en de zendmast van bv KPN. Het LBS signaal ontvangt men zowel binnen als buiten. Op de kaart wordt de LBS aanwijzer aangeven met een blauwe kleur.

GPS horloge positionering

 gps horloge tracker LBS positie met setracker app

GPS Global posititoning system

Hierbij wordt de positie bepaald aan de hand van satellieten. GPS positioning is nauwkeuriger in vergelijking met LBS. Gebruikelijk is in elk geval een afstand van 0 tot 20 meter. Ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Er kan soms ook wel 50 meter of meer afstand zijn. Tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart. Het GPS signaal ontvangt men daarentegen alleen buiten. Op de kaart wordt de GPS aanwijzer aangeven met een rode kleur.

gps horloge tracker GPS positie met setracker app 

WIFI Positioning

Hierbij wordt de positie bepaald aan de hand van Wifi routers in de omgeving. Inloggen is hiervoor niet nodig. Wifi positioning is nauwkeuriger. Gebruikelijk is een afstand van 0 tot 20 meter ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Bovendien kan er ook wel 50 meter of meer afstand zijn. Tussen de positie van het gps horloge en de locatie op de kaart. Afstand gps watch t.o.v. de wifi router. Het Wifi signaal ontvangt men zowel binnen als buiten. Binnen een kleine Radius van de Wifi router 50 tot 100 meter. Op de kaart wordt de WIFI aanwijzer aangeven met een groene kleur.

gps horloge tracker Wifi positie met setracker app 

Gebruik van het horloge en Setracker App:

Positie van het GPS tracking horloge: De eerste keer dat u het gps horloge aanzet duurt positiebepaling langer.

U heeft het gps horloge voor het eerst aangezet. En het gps watch geeft geen juiste gps positie weer. De aanwijzer op de kaart is blauw LBS. De eerste keer kost het ook iets meer tijd om een gps fix tot stand te brengen. Het handigste is om het horloge bv 10 – 15 minuten in de tuin of op balkon. Uw horloge werkt hierna correct. En zal de juiste positie aangeven (rode aanwijzer op de kaart). Als u een horloge heeft met GPS + WIFI. Dan kunt u ook als u binnen bent een correcte positie op de kaart zien. Groene aanwijzer op de kaart.

Positie van het GPS horloge: Hoe nauwkeurig is de positiebepaling. 

Gebruikelijk is een afstand van 0 tot 20 meter. Ten opzichte van de daadwerkelijke positie. Er kan wel 50 meter of meer afstand zijn tussen de positie van het gps horloge. En de locatie op de kaart (bij slechte ontvangst, bv tussen hoge gebouwen). In de open buitenlucht is het gps signaal over het algemeen zeer nauwkeurig. Het GPS signaal ontvangt men alleen buiten. Op de kaart wordt de GPS aanwijzer aangeven met een rode kleur.

Positie van het GPS tracker horloge: De positie wijkt af van de huidige locatie. De aanwijzer op de kaart is Blauw.

Indien de locatie in het blauw op de kaart wordt weergegeven. Dan betreft het de locatie via LBS (zendmast Telefonie). Deze locatie is niet accuraat voor uw gps watch. Het GPS horloge dient u ook buiten te gebruiken voor een accurate positie bepaling.

Positie van het GPS horloge: De positie wijkt regelmatig af van de huidige locatie. De aanwijzer op de kaart is alleen Blauw.

Controleer als eerste het saldo van uw simkaart. Heeft u voldoende saldo. Gps horloges werken alleen buiten. Het woord GPS zegt het al. Het global positioning system zend signalen uit. En gps kinderhorloges ontvangen die signalen binnen vaak niet.

Positie van het GPS bel horloge: De positie geeft de huidige locatie aan. Maar de aanwijzer op de kaart is Groen.

Uw horloge ondersteund ook Wifi positionering. Een wifi positie wordt over het algemeen weergegeven als het horloge binnenshuis is. En het gps horloge maakt contact met een wifi router om de positie te bepalen. Dat is ook de reden dat er dan een LBS positie van de zendmast op de kaart te zien is. Het horloge stuurt de positie naar de server. Via het setracker server ip. De app stuurt dit positie verzoek naar de server. En de server stuurt de laatste positie naar de app.

Positie van het GPS horloge: De positie geeft de huidige locatie aan. Maar de aanwijzer op de kaart is Rood.

Uw horloge geeft een gps positie weer. Uw horloge werkt correct. En heeft de positie kunnen bepalen aan de hand van satellieten. Net zoals de meeste tracker gebruikt deze ongeveer 20 mb per maand.

Positie van het GPS kinderhorloge: Hoe kan mijn model horloge de positie bepalen met WIFI tracking (zonder inloggegevens).

De horloge modellen die ook WIFI tracking ondersteunen. Bepalen de positie aan de hand van SSID (Service Set Identifier). Het bepalen van deze locaties is mogelijk doordat de posities van Accespoints / wifi routers zijn opgeslagen in een database. Als het horloge een SSID detecteert van een accespoint / wifirouter. Dan zal er een controle plaatsvinden in de database. Verbinding via internet. En vervolgens wordt deze positie weergegeven op de kaart in de Setracker app.

Positie van het GPS horloge: Hoe lang duurt het voordat de positie van het gps device accuraat is.

Uw horloge geeft een gps positie in feite met een bepaalde interval weer. Dit kunt u ook zelf instellen via de Setracker app. Door de update frequentie aan te passen. Instellingen zijn 1 minuut, 10 minuten (standaard). 1 uur (powersave mode). Daarnaast kunt u de actuele positie op de kaart opvragen. Door op de aanwijzer te klikken. De app maakt ook gebruik van een Setracker server in Europa. Hierdoor duurt een update voor actuele positie bepaling dan ook slechts 10 tot 20 seconden. Op drukke momenten kan dit dan soms wel oplopen tot maximaal 30 seconden.

Hoe werkt Positionering bij een GPS Horloge!
5 (100%) 4 vote[s]
No Comments
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.