GPS horloge offline kind sale tracker en smartwatch  inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Offline Klik HierBeste deals Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Ben 2G netwerk stopt voor GPS horloge trackers simkaart

Het Ben 2G netwerk stopt per 1 juni 2021

Het Ben 2G netwerk stopt gps horloge tracker telefoons zullen per 1 juni 2021 niet meer werken.

Voor veel mensen zal het ook een teleurstellende mededeling zijn. Want als je gps horloge of gps tracker nog prima werkt. Dan zul je toch een andere simkaart nodig hebben om gebruik te blijven maken van het juiste netwerk. Meer info over GPS horloge reparatie services

Er zijn naast T-Mobile zelf nog 3 aanbieders die ook gebruik maken van het T-Mobile netwerk. De telecomproviders Ben, Simpel en tevens Tele2. Ook deze maken gebruik van T-mobile.

Ben 2G netwerk stopt

Ben 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart
Ben 2g stopt gps horloge tracker telefoon simkaart configuratie

Provider Ben maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Vanaf 1 juni 2021 hebben GPS horloge telefoons die alleen met een 2G-netwerk verbinding kunnen maken, geen bereik meer.

Storingen die u ook zult zien zodra uw gps horloge of gps tracker niet meer werkt. Not networking, Device offline, no networking equipment, gps watch no signal of gps horloge offline

Met onze reparatie en configuratie service kunnen wij uw gps horloge of gps tracker opnieuw configureren.
Daarnaast kunnen wij ook een 2g simkaart leveren. Die tot ver in 2025 werkt op het 2g netwerk en waarbij de data slecht 1 ct per mb kost.

Wat is er belangrijker dan goede service ? 

De beste ondersteuning voor service en advies. Voor aankoop en voor het oplossen van storingen en installatie problemen. Ook als u uw GPS horloge of GPS tracker tweedehands of nieuwe niet bij ons gekocht heeft. Wij helpen u dan ook graag.  Lees hier meer over garanties en services.

Ben 2G netwerk

Het is niet nodig om hiervoor langs te komen. Want wij lossen problemen met GPS horloges en GPS trackers direct op afstand op. U kunt 24/7 tot middernacht bij ons terecht. De installatie service kost slechts 17,50. Waarbij wij de storingen direct en vakkundig oplossen.  WhatsApp is daarbij voor ons het beste hulpmiddel om samen met u de storing snel op te lossen.

Tele2 2G Netwerk Stopt.

Simpel 2G Netwerk Stopt.

T-mobile 2G Netwerk Stopt.

Ben 2G netwerk

Met onze gps configuratie services maken wij uw horloge weer in orde. Met een andere simkaart. Lees hier meer.. Bij vragen het beste even een whatsapp sturen naar 0624228249 onder vermelding van configuratie service.

Breng je stem uit !
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.