GPS horloge offline kind sale tracker en smartwatch  inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Offline Klik HierBeste deals Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

GPS tracker kind horloge telefoon wifi sos ouders en toezicht

Een GPStracker voor je kind kopen ?

GPS Horloges voor kinderen of tieners. Deze GPS tracker kind horloge koop je eenvoudig bij Storm discount. Het gps kinderhorloge. GPS tracker watches zijn er als analoge horloges, digitale horloges en zijn in feite smartwatches. Bijgelevert is de gratis Setracker App. Als ouder kun je zien waar het kind zich bevind. Zowel het kind als de ouder kunnen elkaar bellen door vooraf ingestelde telefoonnummers. Wij hebbenkids watches beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen. De kinderhorloges zijn voordelig en hebben gratis verzending en snelle levering. Bij www.duizend.com vind je kinderhorloges. Met een mooie siliconen band die goed past bij je kind. Wij hebben deze  zowel voor stoere jongens als meisjes. Als ouder wil je natuurlijk altijd het beste voor je kind.

waterdicht-horloge-wifi-mini-tracer-sale
waterdicht gps wifi horloge

De gps kinderhorloges zijn geschikt om mee buiten te spelen.

Het waterdichte GPS horloge is ook geschikt om mee te sporten of te zwemmen.

GPS tracker Watch met SOS en WIFI

Mijn zoon heeft ook een kinderhorloge c.q. GPS tracker kind horloge en is er erg blij mee. Hij zegt dat zijn vriendjes op school deze watch erg Cool vinden. Het klokje zit comfortabel om zijn pols. Zelf gebruik ik de horloge app. De Setracker app om te kijken waar hij is. Bv. als we een dagje naar plaswijckpark of naar Blijdorp gaan. Maar ook bv in het kralingse bos naar de kinderboerderij. Het is geen overbodige luxe om een navigatie horloge om te doen. Het is prettig dat je je kind zo een stukje extra vrijheid kan geven. En je toch geen zorgen hoeft te maken over waar hij is.

GPS tracker kopen zonder abbonement prepaid- simkaart verkoop
GPS-tracker-kopen-zonder-abbonement-prepaid-simkaart-verkoop

Hoe maak je de beste keuze voor een GPS horloge?

Belangrijk is om te bedenken wat het doel is. Ga je bv wel eens gezellig met de hele familie en de kids naar het strand. Dat is natuurlijk hartstikke leuk. Maar een waterdicht horloge is dan geen overbodige luxe. Op het strand. Zeker als het druk is, kun je je kind makkelijk uit het oog verliezen. Kinderen hebben vaak ook niet door als ze spelen waar ze precies zijn. Op een drukke plaats kun je elkaar dan ook makkelijk kwijt raken. En zeker op zo’n onbekende omgeving. Kan dat een heel angstig gevoel geven. En niemand wil natuurlijk dat zijn kind spoorloos raakt of onvindbaar is. Met een GPS tracker kind horloge of gps smartwatch horloge kun je je koter dan toch nog eenvoudig traceren.

GPS tracker kind horloge telefoon

Een fijne eigenschap is deze functie. Met een druk op de sos knop wordt de ouder gebeld. Via een vooraf ingesteld nummer worden maximaal drie verzorgers gebeld. Daarnaast ook eenvoudig te volgen via via de kaart in de app.

Veiligheid gps trackers

Recentelijk is er aandacht besteed aan de veiligheid en risico’s van GPS trackers. Bij het gebruik van gps trackers, gps-tracker app’s en Gps servers. Is er altijd een risico doordat er een verbinding is met het internet. Deze aandacht voor veiligheid is prima. Aangezien het bijdraagt aan een stuk bewustwording. Tevens draagt de discussie ook bij aan de noodzaak aan het doorontwikkelen van software en hardware. En ook aan het tempo waarin ook verbeteringen en aanpassingen in de beveiliging worden doorgevoerd.

mini gps tracker kind ouders kleinste beste goedkoopste tracker
Mini gps tracker kids ouder ketting keycord

Wie doet wat

Zowel de fabrikant (doorontwikkeling). leverancier (informeren / communicatie / verkoop). En eindgebruiker dienen zich bewust te zijn. Van de risico’s voordat men tot aankoop over gaat. En dus rekening te houden met mogelijk risico’s. Gezegt kan worden dat iedere vorm van communicatie via internet risico’s met zich mee brengt. Bekend is dat de software ontwikkelaar. Van de Setracker app 3g-elec regelmatig met nieuwe updates komt. Dit neemt niet weg dat er altijd beveiligingsrisico’s zullen blijven bestaan. De vraag is hoe wij deze risico’s kunnen beperken.

Design Gps tracker horloge in diverse kleuren zwart, bruin en rood voor volwassenen. Lederen band.
Gps tracker horloge in de kleuren zwart, bruin en rood voor volwassenen. Lederen band.

Veiligheid gps horloges

Uit onderzoeken die hebben plaatsgevonden. Zijn een aantal aandachtspunten naar voren gekomen. Voor een groot deel zijn deze verbeterpunten inmiddels opgepakt. En doorgevoerd en hebben geleid tot onderstaande aanpassingen. Bij de horloges die door ons worden verkocht.

Voor het gebruik met de Setracker app zijn door ons een aantal veiligheidsmaatregelen doorgevoerd. Deze maatregelen zorgen er voor. Dat het voor onbevoegden niet meer mogelijk is. Om via SMS een code naar het 06 nummer van het GPS horloge te sturen. En gegevens op te vragen / aan te passen.

setracker-GPS-waterdicht-wifi-horloge-tracker-uitleg
setracker GPS waterdicht wifi horloge

Beveiliging gps horloges

Hierdoor is het voor onbevoegden niet meer mogelijk. Om gegevens en instellingen uit te lezen via SMS.
Hierdoor is het ook niet meer mogelijk om. Gegevens in het gps horloge aan te passen via SMS berichten.

Overigens zou dit in het verleden alleen mogelijk zijn geweest als het 06 nummer bekend zou zijn geweest bij de onbevoegde.

Tevens is het niet mogelijk om via het fysieke gps horloge. Het Imei nummer of de registratie code te achterhalen.

Al onze gps horloges zijn vooraf geconfigureerd. En worden als gebruiksklaar product inclusief simkaart en login gegevens geleverd.

Gps horloge kind met simkaart

Bovenstaande aanpassing geldt alleen voor de gps watches die door ons worden geleverd. U kunt er ook van uit gaan dat dergelijke maatregelen. Niet zijn doorgevoerd door andere bedrijven die geen kant en klaar gebruiksklaar navigatie horloge leveren. Dit aangezien u het horloge dan nog steeds zelf dient te registreren met een registratiecode. Deze klokjes die u bij andere aanbieders kunt kopen. Maken tevens gebruik een standaard configuratie password. Dit password is ook voor onbevoegden en hackers een algemeen bekend password. Doordat wij dit password vooraf wijzigen. Zijn aanpassingen door onbevoegden aan de configuratie middels SMS. Niet meer mogelijk.

Gps Wifi tracker met touchscreen
kind gps horloge wifi tracker

GPS tracker kind

Het is niet altijd eenvoudig te bepalen. Welke gpstracker het beste bij je kind past. Er zijn veel soorten gps trackers op de markt. En een miskoop is zo gedaan. Bekijk In dit overzicht de verschillen tussen onze tracking devices. : GPS tracker of GPS horloge zo maak maak je de juiste keuze. Kunt u eenvoudig de onderlinge verschillen zien. Heeft het horloge of tracker GPS, LBS, WIFI. Beschikt het over een touchscreen, is het waterdicht ? Hoeveel inch is het beeldscherm. Voor welke leeftijd is het horloge geschikt ?

GPS tracker kind kopen

Met de Setracker app kunt u eenvoudig zien waar het kind dat het navigatie horloge draagt zich bevind. Zo kun je de kinderen met een gerust hart een oogje in het zeil houden. U weet dus ieder gewenst moment waar kids watch is. Buiten geeft het horloge via de setracker server GPS locaties door. Met één druk op de knop wordt de actuele positie opgevraagd. Het mooie van deze app is dat u meerdere horloges kunt toevoegen en volgen op de kaart. Het online platform is gratis toegankelijk. En er zijn achteraf ook geen extra kosten aan verbonden. Uw tracker blijft zo online. Wel heeft u natuurlijk saldo nodig op uw simkaart. Op youtube kunt u verschillende video’s zien over de werking van de App. Iedere video legt een functie uit.

Nadelen gps horloge

Met name kinderen hebben niet altijd het besef dat bellen  geld kost. Vooral in de beginperiode wil het kind natuurlijk graag het horloge uitproberen. De kans is dan ook groter dat het beltegoed eerder op gaat. Zelf naar het horloge bellen kost natuurlijk geen prepaid saldo. Lees meer op ons Blog.

Onveilige gps horloges

Onveilige gps kinderhorloges? In het verleden is de veiligheid van onveilige en ook veilige gps horloges vaker in het nieuws geweest. Het gaat hierbij feitelijk om alle Chinese watches met gps en tracking apps die op de Nederlandse markt komen. Deze trackers werken o.a. met apps zoals SeTracker, Aibeile, amber360, Asterium en andere GPS watch apps. Anders gezegd. Het gaat eigenlijk niet om de gps horloges. Maar om de communicatie en de versleuteling tussen de app, server en het horloge. Indien deze communicatie onversleuteld plaatsvindt is deze eenvoudiger toegankelijk. Dit geldt eveneens voor het niet veranderen van standaard configuratie passwords. Niet verwijderen van registratiecodes. Hou het 06 nummer alleen voor jezelf etc.. Inmiddels is al veel gecommuniceerd hoe de communicatie zo veilig mogelijk te houden.

Veilige gps horloges

Onder andere bedrijven zoals One2track en gps4kids hebben jarenlang gps horloges van 3g-elec met de setracker app verkocht. Nu valt er op hun websites veel te lezen over de onveiligheid van deze app. Dankbaar wordt gerefereerd aan de consumentenbond en Google zoektermen met keywords gebruikt zoals. Setracker, setracker service, setracker app. Setracker installatieservice, setracker storing, setracker account verwijderen. En zo wordt eenvoudig bezoekers getrokken naar hun eigen websites. Op internet is eenvoudig te zien welke Keywords naar hun websites leiden.

Setracker klantenservice

Zo lift men graag mee op het succes van 3g-elec en de Setracker Apps zoals setracker 2 en setracker 3 (totaal meer dan 3 miljoen installaties in de Google Playstore). Ook worden deze keywords heel vernuftig via blogs en reviews (die ook op andere websites geplaatst worden) gebruikt om zo Setracker keyword backlinks te creëren naar hun eigen website. Opmerkelijk als je bedenkt dat ze zelf op het gebied van gps-tracking groot zijn geworden met gps tracking systemen van 3g-elec en de Setracker App.

Loyaliteit en integriteit

Overigens gebruiken nog steeds de meeste devices de hardware van 3g-elec, die tevens de maker is van de Setracker app. Belangrijk is ook om niet te vergeten dat veiligheid of onveiligheid een relatief begrip is. De gps server software van de makers van gps tracking server systemen voor kinderhorloges wordt vaak ontwikkelt (en onderhouden) door bedrijven uit China. Dat komt omdat deze fabrikanten ook de hardware voor deze gps-trackers produceren. En dat geldt dus ook voor veel andere gps tracking apps zoals de Setracker app. Vaak is de gps hardware fabrikant (gps horloge en trackers) dus ook de ontwikkelaar van gps server software. Chinese bedrijven (gps server en app software ontwikkelaars) zoals 3g-elec, Pt-smart en Thinkrace implementeren en onderhouden gps servers vaak ook in het buitenland en in de Cloud. Bij aanbesteding kan dit ook al als een risico ervaren worden.

Ontwikkeling

Overigens is het een goede ontwikkeling dat deze systemen verder worden uit ontwikkelt. De firmware waarin o.a. het communicatie protocol vast ligt sluit dan perfect aan bij de tracker. Uiteindelijk zullen waarschijnlijk alle gps systemen overstappen op ssl en aes encryptie zodra dit verder is uit ontwikkelt. Dat is zeker een stap in de goede richting die bijdraagt aan een stuk extra veiligheid. Dat wil niet zeggen dat een Gps horloge daardoor een paar tientjes duurder moet worden. Ter illustratie.. vroeger kon je wel  250 – 500 euro betalen voor  een beveiligingscertificaat voor een website. Tegenwoordig kost dat niks meer omdat bv instanties zoals Lcrypt deze certificaten  gratis verstrekt. Evenzo geldt dit voor het aes protocol. Het is slechts een kwestie van implementatie.

De voordelen van een GPS kinderhorloge

Het grote voordeel van deze wearables voor kinderen. Is dat je er ook mee kan bellen en gebeld kan worden. Het kind kan zelf ook actief gebruiken maken van het horloge. Als telefoon, bv door te bellen of de SOS-knop in te drukken als er een noodsituatie is. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een (prepaid) simkaart. Met de ingebouwde GPS is het natuurlijk ook geweldig als je elkaar kunt terugvinden. Dit draagt bij aan een stukje veiligheid en een veiliger gevoel. Inmiddels is Setracker vertaald en kan gebruikt worden als Nederlandstalige APP. Tegenwoordig ook waterdicht.

Www.duizend.com verkoopt de beste smartwatches. Een gps smartwatch of smartphone is ook een leuk kado voor je kind. En als ouder heb je zo dus veel meer vrijheid. Doordat je eenvoudig contact kunt houden. Het volgende verjaardagskado of sinterklaas of kerst kado  ? Lees ook ons Privacybeleid. Lees de meest gestelde vragen HIER..

GPS tracker kind horloge telefoon wifi sos ouders en toezicht
5 (100%) 4 vote[s]
One Comment
  1. Avatar for Bernhard Ruimschoot
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.