GPS horloge offline kind sale tracker en smartwatch  inclusief simkaart en verzendkosten
Gps Offline Klik HierBeste deals Veilig afrekenen via Ideal, Paypal, SSL

Beste gps tracker horloge kind waterdicht 2020 besproken

Het Beste gps tracker horloge kind waterproof 2020

In de afgelopen jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Met diverse modellen GPS tracker horloge kind. Ieder type horloge of smartwatch heeft zo ook zijn voor en nadelen. Niet alleen op basis van de specificaties maar bv ook de duurzaamheid. Is het horloge wel robuust en degelijk. Kan het tegen een stootje en is het bv. waterdicht. Wat zijn de ervaringen en feedback van onze klanten over een langere periode. Welk percentage komt retour voor garantie of reparatie. Zo is na verloop van tijd door ons ook eenvoudig te zien. Welk product de juiste kaarten in handen heeft.

kids horloge GPS

Met dit fantastische nieuwe horloge kun je zien waar de laatste locatie van je kind is. En kan men ook bellen en gebeld worden. Zowel junioren en senioren. Kunnen deze smartwatch dragen. Het mooie design en de sportieve robuuste look. Maken het ook een prettig en prachtig communicatiemiddel. Uitermate geschikt voor jongens en meisjes en dames en heren. Maar ook perfect voor bv kinderen met gedragsproblemen. Zoals autisme, geestelijke handicap, epilepsie etc. Waardoor je je geliefde eenvoudig en snel kan lokaliseren.

GPS Spotter Touchscreen KinderHorloge FA23 GW700S junior senior telefoon tracker
GPS Touch KinderHorloge FA23 GW700S junior senior telefoon tracker SOS waterdicht

Product Specificaties

Geschikt voor kinderen vanaf 5, 6 of 7 jaar en ouder. Mede afhankelijk van de polsomvang. Ook voor volwassenen
Digitaal en analoog display met grote tijdweergave. Datum, accustand, signaalkwaliteit etc.
Materiaal armband polsband: Siliconen band
Werking: Touchscreen, Sos Button
Batterij capaciteit: 480mAh
Schermgrootte 1,3 inch
Formaat horlogekast: 45X39X15mm
Gewicht: 40g

Bedenk: Een Gps horloge is niet geschikt om mee te zwemmen of te douchen e.d. De magnetische laadcontacten op gps horloge raken op den duur defect door vocht en water.

Real time Gps tracking devices

Positionering: GPS + LBS + WIFI actuele positie op te vragen op de kaart
Horloge display menu taal Engels. App menu taal Engels, Nederlands etc.
Instellen van veilige zones Geo Fencing. Waarbij een alarmsignaal gestuurd wordt. Zodra de zone verlaten wordt.
Diverse modus instellen. Niet storen periode. Screenlock voor schooltijden, alarmen.
monitoring: bewaking van de omgeving.
Historie locatie. Samenvatting van de plaatsen waar de drager is geweest.
GPS-periodes. Instelbaar voor GPS monitoring.
Geïntegreerde stappenteller (indicatief).
Onderling Voice spraakberichten versturen (Wetalk).
GPS-localisering in reële tijd of met ingestelde interval voor historische route.
Lange stand by tijd. Setracker APP voor iOS en Android smartphones.

Gps horloge kind review

Deze GPS tracker met SOS knop en diverse andere functies is ideaal. Met de voorgeïnstalleerde Prepaid simkaart. Is het horloge ook direct gebruiksklaar en inzetbaar. Een veilig gevoel om zo je geliefden in de gaten te kunnen houden.

Beste gps tracker horloge kind smartwatch waterdicht 2020
Mooiste gps tracker horloge kind waterproef 2020 showmodel jongen meisje en kids veilig en dichtbij makkelijk contact vanaf vijf jaar *Check polsomvang

GPS kinderhorloges met SeTracker app

Diverse extra’s die al bij de aankoopprijs zijn inbegrepen.
Installatie Service inclusief Plug & Play Gebruiksklaar maken
Vooraf geïnstalleerde touchscreen screen protector
Inclusief geactiveerde GPS simkaart met laagste tarieven
Werking via het Stabiele KPN netwerk tegen veel lagere tarieven
Werking in heel Europa voor bellen en tracking device
Nederlandstalige App gratis gebruik van stabiele Setracker Server
Onze horloge worden Gratis met tracking nummer verzonden binnen Nederland
Nederlandse handleiding over de werking van het horloge en de app

Alle kabels usb gpshorloges

Alle kabels voor USB horloges hebben wij op voorraad. Zowel USB 2 pin als USB 4 pin connectors. De werken met magentische laadcontacten. De Universele USB oplaadkabel voor GPS kinderhorloges is er in verschillende modellen. Alsook de usb kabel met Android aansluiting met 7 mm connector voor horloges zoals de Q50,Gw300,G36 en Q90 etc.

SEtracker GPS Smartwatch review

Het aanbod GPS kinder tracker kids horloge met SeTracker app groeit ook in 2020 zeer sterk. En neemt mede door ons gebruiksklaar product ook flink toe in populariteit. Heeft u vragen over onze GPS horloges voor kids, junioren, volwassenen en ouder. Neem dan gerust contact op met onze servicedesk via telefoon. Whatsapp of email (ook in de avondduren). Lees voor het laatste nieuws onze blog.

Kinder GPS Horloge

Een Groot verschil met de meeste van deze bedrijven is dat bij Storm discount de prijzen veel lager zijn. En daarnaast nog veel belangrijker. Zijn de GPS horloges en GPS trackers ook al gebruiksklaar inclusief geactiveerde simkaart en gratis verzending. De meeste mensen beseffen niet wat precies de kosten zijn. De prijzen van Telefoon horloges met GPS variëren enorm. Bij de aanschaf en gebruik let dan vooral ook op Data en belkosten. Lees daarover hier meer.

gps tracker horloge

Hoe een bedrijf zich ook voordoet. Uiteindelijk draait het om de feedback, recensies, reviews en beoordelingen van eindgebruikers en consumenten. Hoe verhoudt de productprijs zich tot andere bedrijven. Hoe zit het met de service en aftersales. Lees ook de algemene voorwaarden en privacy policy.

Beste Google Trustpilot Yotpo Kiyoh Facebook Storm Discount duizend.com ervaringen
Top reviews, ervaringen en feedback bij Google Trustpilot Yotpo Kiyoh Facebook Storm Discount duizend.com

Uitstekende Service en Support

Nederlandse service en support via telefoon, Whatsapp en e-mail. Ook tijdens de avonduren. Honderden Vijf sterren Google rencensies over onze Services !

Reviews Trustpilot Yotpo Kiyoh Google Facebook StormDiscount duizend.com
Super services Trustpilot Yotpo Kiyoh Google Facebook Storm Discount duizend.com ervaringen reviews recensies beoordelingen

Het aanbod GPS kinderhorloges met SeTracker app groeit zeer sterk. En neemt daardoor flink toe in populariteit. Bij steeds meer grote Nederlandse bedrijven zien wij dat deze gps horloges voor kinderen en GPS horloges voor ouderen worden aangeboden.

GPS SOS Horloge

Naast www.duizend.com. Waar de Se Tracker horloges ook tegen zeer betaalbare prijzen worden aangeboden. Inclusief geïnstalleerde prepaid simkaart zonder abonnement. Gebruiksklaar service en gratis verzending. Worden horloges en trackers die ook gebruik maken van deze tracking App. Ook aangeboden door o.a. Blokker online, Mediamarkt, Bol, Avium wearables en Marktplaats. Een Groot verschil met de meeste van deze bedrijven. Is ook dat bij Storm discount de prijzen veel lager zijn. En daarnaast ook nog veel belangrijker. Zijn onze GPS horloges en GPS tracker al gebruiksklaar. Inclusief geactiveerde sim-kaart met bonustegoed. Dat in combinatie met onze ongeëvenaarde klantenservice. Die u ook in de avonduren helpt. Zijn wij  uw juiste partner. Hier Bestellen. Lees hier Meer..

 

Beste gps tracker horloge kind waterdicht 2020 besproken
3.5 (70%) 2 vote[s]
Chat openen
Hulp nodig ? Stuur een App!
Hallo, heb je vragen ? Stuur direct een bericht.